Akkugyárakat akar bármi áron Orbán: kiderült, hogy miért

Visszasírja az ország az előző miniszterelnököket.
OV Facebook-oldala.

Kiderült, hogy miért akar mindenáron Orbán akkugyárakat építeni Magyarországon. Lelőjük a poént: nem azért, hogy tisztességes munkahelyet teremtsen a magyaroknak.

Orbán milliárdos barátja gazdagodik az akkugyárak okozta erdőpusztításon. Azonnal le kell állítani a gyárépítéseket – írja közleményében Kocsis-Cake Olivio. A környezetvédelmi ügyekkel foglalkozó árnyék-kormánybiztos hozzáteszi: több száz méteren keresztül vágta ki az erdőt egy Natura 2000-es természetvédelmi területen Orbán Viktor milliárdossá vált jóbarátja. Mészáros Lőrinc cége is „kaszált” mondhatni, szó szerint. Azért kapták ezeket a megbízásokat, hogy vízvezetéket építsenek a gödi akkumulátorgyárhoz.

Az Árnyékkormány szerint nem elég, hogy Orbán milliárdos barátai az akkumulátorgyárak által okozott környezetpusztításon gazdagodnak, még természetvédelmi területeket is tönkretesznek közben.

„Nem hagyhatjuk, hogy a fideszes milliárdosok tovább folytassák a rombolást, ehhez azonban Orbánnak mennie kell. Amíg Orbán marad, maradnak az akkumulátorgyárak és marad a fékezhetetlen környezetpusztítás is” – írja Kocsis-Cake Olivio.

A Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány felkészült arra, hogy a kormányváltás után leállítsa a környezetszennyező akkumulátorgyárak építését és visszaadja a természetet a magyaroknak – teszi hozzá az árnyék-kormánybiztos.

Az akkugyárakat felhúzni a Keresztapa elemi érdekévé vált. Orbán azért akarja ezt mindenáron, hogy a haverjai újabb zsíros megbízásokat kapjanak a gyárak építésekor. Arról nem is beszélve, hogy az indulásuk után még ennél is többet kaszálhatnak a haverok.

Itt az igazság: így rohad szét Magyarország

További cikkeinkért kattints ide! Ha unod a politikát, és főznél egy költségkímélő ebédet, ide kattints!

loading...