Versenyt nyert az ereszen lecsúszó Szájer József

Versenyt nyert az ereszen lecsúszó Szájer József
MTI/Koszticsák Szilárd

Versenyt nyert az ereszen lecsúszó Szájer József. A fideszes politikus nyerte a legvadabb politikai távozások versenyét a Politico listáján.

Miután a norvég szélsőjobb vezetője, Bjørnar Moxnes kénytelen volt lemondani egy ellopott napszemüveg miatt, a Politico összeállított egy listát a legkínosabb politikai botrányokról. A 11-es listán csak három történet kapott öt 🤦-t, de természetesen Szájer József brüsszeli kalandjai köztük vannak – szúrta ki a 444.

Szájer mellett ott áll a dobogón a szintén konzervítav Neil Parish, akinek traktorkeresés közben ragadta el a tekintetét egy pornóoldal a brit alsóház üléstermében. Mellettük ott van még a volt osztrák alkancellár, Heinz-Christian Strache is, akiról előkerült egy felvétel, amin részegen arról beszélt, milyen ellenszolgáltatásokat tud kínálni a pártjának adott támogatásokért cserébe. A média felvásárlására például Orbán Viktor módszereit tartotta irányadónak.

Ezek után a Politico Szájer József ereszes menekülését nevezi az utóbbi idők legvadabb távozásának. A lap felidézi, hogy 2020-ban a fideszes EP-képviselő egy 25 fős meleg orgiáról menekült el az ereszen át a COVID miatti lezárások alatt, de a rendőrök így is elfogták, és a belga ügyészség akkori közleménye szerint még drogot is találtak a táskájában.

Deutsch Tamás nemrég azt fejtegette, hogy Szájer Józsefnek vissza kellene térnie a politikába, mert szükség van a tudására és a tapasztalatára. A Politico azon csodálkozik, hogy miért nincs még szobra Brüsszelben.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...