Könnyítsd meg az építkezést tapasztalt szakemberek és munkagépek alkalmazásával!

Az építési kedv növekedésével, illetve a korábbi években stagnáló vagy még inkább csökkenő építések miatt komoly szakemberhiány alakult ki, ami nem segíti a most építkezni kívánók dolgát. 

Felhígult a szakma, ma már bárki “szakembernek” áll, ami a minőségi építések ellen hat, ezért ha nem akarsz rosszul járni, érdemes nagy tapasztalattal és jogosultsággal rendelkező szakembereket bevonni a folyamatba.

A munkát segítik, gyorsítják, az építőanyagok szállítását, rakodását megkönnyítik a különféle gépek, amelyeket akár bérbe is vehetsz. Győrben és környékén a Prédio-Bau kínál különféle építőipari szolgáltatásokat építkezők, felújítók, beruházók és más iparágban tevékenykedők számára. Lássuk, miben tudnak segíteni!

 

Az építőipar ingoványos talaj

 

Építtetőként vagy beruházóként is szembesülhettél már azzal, hogy mennyi buktatót tartogat egy építkezés, és megfogalmazódhatott benned, hogy másképp szeretnél a részese lenni.

 

Amennyiben tapasztalt műszaki ellenőrt fogadsz magad mellé, ő az érdekeidet szem előtt tartva és képviselve levezényelheti a teljes építési folyamatot, kivitelezőként pedig egy műszaki vezető segítheti a munkádat, kontrollálhatja a munkafázisokat.

 

Mindkét szakember jelentős költséget takaríthat meg, így a magas vállalási díj ellenére is érdemes megfontolni az alkalmazásukat. Az építés gördülékenysége is felbecsülhetetlen, rengeteg fejfájástól kímélhet meg.

 

Az építőipar minden területén otthon vannak

 

A Prédio-Bau szakemberei otthonosan mozognak, megfelelő tapasztalattal rendelkeznek számos szakági területen, mint például a magasépítés, a mélyépítés, a hídépítés, az útépítés és a vízépítés területén. Felelős műszaki vezetést és műszaki ellenőrzést vállalnak ezeken a területeken.

 

A gépparkjukba tartozó nagy teljesítményű KCR teherautóval árufuvarozási, daruzási feladatokat is vállalnak Győrben és környékén, valamint igény szerint az egész ország területén. A bérleti konstrukció révén költséghatékonyan oldhatod meg ezeket a feladatokat, a karbantartás terhét leveszik a válladról, és a behajtási engedélyekkel sem kell foglalkoznod.

 

Miben segíthet egy műszaki ellenőr és egy felelős műszaki vezető?

 

Átfogó szakági tudásuk és tapasztalatuk birtokában ezek a szakemberek a megbízójuk érdekeit szem előtt tartva kísérik végig tevékenyen az építés teljes folyamatát.

 

Az építtető érdekeit képviselő műszaki ellenőr biztosítja a munkaterületet, intézi az engedélyeztetéseket, bonyolítja a koordinációkat, valamint felel a kivitelezés szakszerűségéért, a tervek betartatásáért.

 

A felelős műszaki vezető alkalmazása a kivitelező részéről néhány kisebb építési munka kivételével minden nagyobb kivitelezés esetén kötelező. A kivitelező felelősségének nagy részét viseli, így amennyiben jó szakember, aranyat ér.

 

Tedd egyszerűbbé, gördülékenyebbé az építés bonyolult folyamatát, bízd magad gyakorlott szakemberekre, alkalmazd a rendelkezésre álló, bérelhető gépeket a munka gyorsítására!loading...