Maruzsa Zoltán akkorát bohóckodott, hogy fejen álltunk tőle

Maruzsa Zoltán hihetetlenül arcátlan dolgot mondott.
Kép forrása: MTI

Maruzsa Zoltán olyan mélységekig vitte a poént, hogy azt egy cirkuszi, évtizedes múlttal rendelkező bohóc is megirigyelte volna. Történt ugyanis, hogy ez a komédiás politikus interjút adott az Origo-nak.

Ebben az interjúban az oktatás szétveréséhez asszisztáló Maruzsa Zoltán elsütött egy igazán kacagtató viccet. Nem is húzzuk tovább, megmutatjuk, mit mondott a státusztörvény megszavazása kapcsán.

„Ebben az évezredben nem volt még ilyen átfogó szakmai egyeztetés törvényjavaslatról”.

Igen, ez a mondat elhangzott. Minden elemére külön érdemes kitérni. Ez a bohóc ahelyett, hogy felmarkolná a neki járó javakat, és elszégyellné magát, hogy asszisztált Magyarország jövőjének tönkretételéhez, még rá is tesz egy lapáttal. Miféle egyeztetésről beszél? Ki egyeztetett kivel?

  • A könnygázas rendőrök a diákokkal?
  • A kirúgott tanárok a tankerületi felügyelőkkel?
  • Novák Katalin Orbán Viktorral?
  • Pintér Sándor a rendőrökkel?

Nem gondolhatta komolyan Maruzsa Zoltán, hogy bármiféle érdemi egyeztetés történt.

A tanárok kéréseit gyakorlatilag figyelmen kívül hagyták.

Azonban beszélt a következő lépésekről is. Szeptember 15-ig értesítik a pedagógusokat arról, hogy milyen új szerződésük lesz érvényes 2024. január 1-jétől. Ők szeptember végéig reagálhatnak erre. Azoknak, akik nem fogadják el az új szerződést, október végéig kell tovább dolgozniuk, és a jogviszonyuk november végével szűnik meg.

Rámutatott arra is, hogy véleménye szerint a tanárok túlnyomó többsége továbbra is marad, de elismeri azok munkáját, akik nyugdíjba mennek, de eközben továbbra is dolgoznak. „Ez jelentős tartalék munkaerő” – fogalmazott.

Hamarosan aztán jönnek a képesítés nélküli, szadista pedagógusok a befóliázott könyvekkel, a Fidesz által írt történelmet tanítani. Ez a jövő, ha Orbán marad. Maruzsát és az egész társulatot ki kell szavazni a közéletből!

További cikkeinkért kattints ide! Ha unod a politikát, és főznél valami diétásat vagy magyarosat, ide kattints!

 

loading...