Melegételt és vizet osztottak a rászorulóknak a DK politikusai

Melegételt és vizet osztottak a rászorulóknak a DK politikusai

Melegételt és vizet osztottak a rászorulóknak a Demokratikus Koalíció politikusai a Blaha Lujza téren. Azért van szükség az ilyen akciókra, mert magyarok tömegei nélkülöznek az orbáni infláció miatt.

Ötszáz adag melegételt és palackos vizet osztottak ki a rászorulóknak a Demokratikus Koalíció aktivistái, politikusai, országgyűlési képviselői, valamint Dobrev Klára árnyékkormányának tagjai csütörtökön a fővárosi Blaha Lujza téren.

A DK szerint az orbáni infláció miatt magyarok tömegei nélkülöznek. Mára olyan mértékben emelték meg az élelmiszerárakat az Orbán-kormány intézkedései, hogy rengeteg ember nem képes kijönni a fizetéséből és a nyugdíjából. Az áremelések és a megszorítások azonban idén, és jövőre is folytatódnak, mert Orbán Viktor nem törődik a magyar emberekkel. Amíg Orbán marad, marad az orbáni infláció.

A Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány azonban felkészült arra, hogy a kormányváltás után felszámolja a nélkülözést és a megélhetési válságot, és letörje az orbáni inflációt, hogy ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek – áll a DK közleményében.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...