A legtehetségesebb magyar énekes eltűnt: segíts megkeresni

Eltűnt a legtehetségesebb magyar énekes.

A legtehetségesebb magyar énekes eltűnt a nyilvánosság elől. Nem tudjuk, mi lehet vele, de nagyon szeretnénk, ha újra színpadra állna. Horváth Vilmos, a Vili és a lányok zenekar frontembere szürke szamárként bandukol valahol a ködben.

A legtehetségesebb magyar énekes története

„Horváth Vilmos, az egykoron szebb napokat látott táncdalfesztiválos szupersztár utolsó próbálkozása a világhír felé a 90′-es évek elején” – írják a Vili és a lányok nevű Youtube-csatorna bemutatkozójában. Horváth Vilmosból ugyan nem lett Taylor Swifthez hasonló világsztár, így Karácsony Gergely sem ír neki levelet, hogy fellépjen Budapesten.

Ennek ellenére fontos beszélnünk róla, mert Vili és a lányok aktuálisabbak, mint valaha. Kezdjük ott, hogy Vili stimmel, de a lányok már csak inkább a dalok fő témáját képezik, mert mindegyik dalban a frontember dalol. Abban sem vagyunk biztosak, hogy a „zene,” ami szól közben nem az egyszemélyes produktuma.

A „lírai én” vagyis a Művész úr a dalszövegek alapján:

  • alkoholista
  • sikertelen
  • ezekből következik, hogy irigy is
  • rosszindulatú
  • prűd

Úgy is fogalmazhatunk, hogy egy tipikus magyar ember, de nézzünk tőle néhány dalt:

A Putyuli Mutyuli egy olyan dal, amelyben Vilmos olyan részegen megy haza, mint „egy sörös ló,” (bármit is jelentsen ez) és a felesége kiosztja ezért. Ennyi, más tartalmi töltetet felesleges benne keresni.

Ebben a dalban épp irigykedik azokra, akiknek van pénzük

Ez talán a legviccesebb dala, amelynek elemzését az olvasóinkra bízzuk.

Itt pedig egy örök klasszikus, amely arról szól, hogy a régi világban bácskaiban nem volt mócsing, szója helyett pedig hús volt a párizsiban, de már nem.

Vannak pajzánabb dalai is, de azokat mindenki magának megkeresheti a Youtube-on. Mi csak szeretnénk megtalálni Horváth Vilmost. A legtehetségesebb magyar énekes eltűnt. Aki tud róla, jelezzen nekünk! (Aki pedig a kiadott, kis példányszámban megjelent lemezével rendelkezik, mindenképp jelezzen, mert komoly árat fizetne érte egy olvasónk!)

További, komolyabb cikkeinkért kattints ide! (és soha ne hagyjon el a humor!)

loading...