Kunetz Zsombor is megszólalt a Gálvölgyi-ügyben: ez tényleg ütős

Kunetz Zsombor is megszólalt a Gálvölgyi-ügyben.

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő a közösségi oldalán osztotta meg az alábbi bejegyzést. A Doktor úr írását változtatás nélkül közöljük.

Kunetz Zsombor bejegyzése:

Most olvasom, hogy megszüntették a nyomozást, amit le is zártak bűncselekmény hiányában a „Gálvölgyi ” ügyben. 

Ennek elég kemény üzenete van, valami hasonló, mint amikor addig nem lép közbe a rendőrség, amíg vér nem folyik (ennek a szemléletnek legutóbb Albertirsán láthattuk a legtragikusabb következményét), tetszett volna akkor meghalni! Na, akkor lehetne ügy, de így kérem! 

Nem vagyok jogász, de a következménynélküliség felháborít, mert amíg Gálvölgyi Jánosnak hatalmas szerencséje volt a talpraesett lányainak köszönhetően, addig sokaknak ez nem adatik meg.

Meddig tűrjük, hogy a rendőrség ezen ügyeket is lesöpörje az asztaláról, ahol odáig biztosan el lehet jutni, hogy a rendszer a hibás, és ennek a hibás rendszernek a működtetése igenis rámutat a felelősökre.

Meddig tűrjük még, és nézzük tétlenül, hogy a rendőrség tehetetlen ilyen ügyekben is. Vagy akár a Szentendrei úti, Árpád hídi balesetekben, míg például Cser Ágnes feljelentéseire azonnal reagál, nyomoz, büntet, fáradtságot nem kímélve. Nekem két ugyanolyan pert kellett megnyernem ahhoz, hogy a negyedik Cser feljelentés ignorálják. 

A „Gálvölgyi” ügyben is egészen biztosan ki lehet mutatni azt, hogy a rendszer és azon működtetőik hol hibáztak. Ha ennek nekifekszik egy ügyvéd probono nézem át szakmailag az anyagát!

További cikkeinkért kattints ide!

loading...