Orbán megőrül, ha megtudja, mi lett a hatvanpusztai birtokkal

Orbán kudarca, ami a boltokban történik.
Kép forrása: MTI

Orbán megőrül, ha megtudja, mi lett a hatvanpusztai birtokkal.

Nemrég közölte Hadházy Ákos országgyűlési képviselő, hogy elkészült Orbán Győző hatvanpusztai birtoka, már a kertészek is végeztek a munkával.

Az RTL szúrta ki, hogy átnevezték a birtokot. Valakik úgy gondolhatták, hogy a kész birtoknak új név is dukál, mert a Google-n két elnevezés alatt kezdett el futni a hacienda:

  • A magyar néptől ellopott közpénzek birtoka és a
  • Lopott Pénzek Birtoka

Befejeződött az építkezés az Orbán család birtokán, írta korábban Hadházy Ákos. Az Alcsút közelében elterülő Hatvanpusztán, József főherceg egykori, 1820-as években épült műemlék majorságán helyreállítás címén több vadonatúj épület nőtt ki a földből.

A képviselő felhívta a figyelmet:

„Végre kiderül, hogy a Lölö és Orbán nem csak nézegetik a Hatvanpuszta melletti dácsa területén leparkolt harckocsikat, hanem játszanak is vele. (Még szerencse, hogy Orbán nem háborúpárti, ha az lenne, lehet, hogy egy rakéta siló lenne a nyaralójukban…)”

A független országgyűlési képviselő egy ott dolgozó munkásra hivatkozva arról írt, hogy

  • „az első kisebb épület egy luxus kúria, amiben már akkor bent állt pl. egy antik állóóra és egy egészen csicsás cserépkályha.
  • A második épület ugye a kazettás mennyezetű, hatalmas kandallóval fűtött könyvtár.
  • Az egyik L alakú épületben rengeteg lakosztály található, szállodai elrendezésben, ez az épület föld alatti folyósóval összeköttetésben áll a kisebb kúriával és a mélygarázsokkal.
  • A másik L alakú épületben hatalmas konyha és több nagy közösségi tér, étterem található, alatta pedig hatalmas élelmiszer raktár, három hűtőszobával.
  • A kisebb épületek a portaszolgálatot és a gépészetet rejtik.”

Harckocsik járnak a birtokon

Végre kiderül, hogy a Lölö és Orbán nem csak nézegetik a Hatvanpuszta melletti dácsa területén leparkolt harckocsikat, hanem játszanak is vele. (Még szerencse, hogy Orbán nem háborúpárti, ha az lenne, lehet, hogy egy rakéta siló lenne a nyaralójukban…) – írta a képviselő a fegyverekről.

Hadházy állítása szerint eddig mindig csak az egyik épület mellé leparkolva látta a gépeket, a lánctalpast pedig mindig gondosan letakarták. Most azonban arról ír, hogy

„környékbeliektől több jelzést is kaptam, hogy a bicskei Erőmű-tónál fekvő Mészáros nyaralótól gyakran tankozgatnak át az Orbán család Hatvanpusztán épülő kastélyához (szomszédok amúgy).

Ezeken a képeken most a lánctalpas csak félig van letakarva és a gépeket hanyagul parkolták le, lehet, hogy meglepetésszerű ukrán támadástól tartva rohantak a játékvitézek egy közeli pincébe…”

Íme a birtok:


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...