Tóth Gabi beszólt a magyaroknak: ezt még tőle sem vártuk

Tóth Gabi bánhatja a válást: Orbán azonnal ellene fordult
Tóth Gabi

Tóth Gabi beszólt a magyaroknak. Azoknak, akik nem nézik jó szemmel, hogy a kormányhoz dörgölőzve előadja a nagy keresztény szentanyát, miközben csak használja őt Orbán. Aki cédának áll, az ne csodálkozzon rajta, ha véleménye van másoknak a tevékenységéről. Ő mégis inkább elszidott mindenkit.

Igazi fideszes virtust képvisel az énekesnő. Felölti népviseleti gúnyáját, majd modern köntösben küld el mindenkit a búsba. Most Tóth Gabi beszólt azoknak, akik a munkásságát véleményezik.

„Most először vonták kétségbe a szakmai tudásomat, eddig ezt senki nem tette. De most is túllépek ezen” – árulta el Tóth Gabi a Borsnak adott interjújában.

Most először vonták kétségbe a szakmai tudásomat, eddig ezt senki nem tette. De most is túllépek ezen… Itt van a turné, és ha nem is azt mondom, hogy jó elmenni ez elől, de jó találkozni a valósággal. Mert az interneten kívül nem találkozom a rosszindulattal sem Erdélyben, sem otthon, az anyaországban.

Egyáltalán nem érdekel, hogy mit kárognak a neten – tette hozzá.

Tulajdonképpen az történt, hogy Tóth Gabi beszólt a magyaroknak, amiért véleményt formálnak róla. Ez azért is különös, mert:

  • ha nem ő Hofi Géza, mégis tömegek nevetnek rajta, az már elég cink,
  • ha ekkor sem kapcsol, és nem gyakorol önkritikát, az is nagyon gáz.

Ha nem érdekelné a „károgás”, akkor nem állította volna be, hogy csak az szólhasson hozzá a posztjaihoz, aki legalább 24 órája követi az oldalát:

Tóth Gabi beszólt a magyaroknak.

Ő azonban inkább elmenekül Erdélybe, ahol azért biztosan több fideszes szavazóra számíthat, mint itthon. Egy idő után ők is elfelejtik majd, de akkor legalább már nem „károg” senki rajta, mert a kutyát sem fogja érdekelni, hogy hol bohóckodik.

Orbán megőrül, ha megtudja, mi lett a hatvanpusztai birtokkal

További cikkeinkért kattints ide! Ha főznél velünk valamit, látogasd meg a Youtube-csatornánkat!

loading...