Varga Judit elmondta, mit fog csinálni Brüsszelben, brüsszeli pénzből

Varga Judit elmondta

Varga Judit elmondta, mit fog csinálni Brüsszelben, brüsszeli pénzből. Nem is számítottunk másra a bukott minisztertől.

„Európa korrupciós mocsarában lába kelt a tagállamok befizetéséből – köztük a magyar emberek pénzéből – finanszírozott költségvetésnek” – írja a Facebookon az igazságügyi miniszteri posztról távozó Varga Judit. Varga az európai parlamenti választásokon lesz a Fidesz listavezetője.

„A brüsszeli bürokraták a tagállamok – köztük Magyarországot – extra befizetésre akarják rákényszeríteni, amit a migráció elősegítésére, a háború folytatására, a pénzügyi csőd elkerülésére és saját fizetésük megemelésére akarnak fordítani” – írja Varga, aki szerint „Brüsszel minden téren csődbe jutott,” amiről „persze mélyen hallgatnak azok, akik európai birodalmat akarnak”.

Varga Judit mindazonáltal, mint írja, minden erejével meg fogja „védeni Magyarországot Európa gazdasági csődjétől!”

Miféle Európa gazdasági csődről beszél Varga Judit? Nem a Fidesz által okozott magyarországi gazdasági csődtől kellene inkább megvédeni a magyar embereket? Európai gazdasági csőd nem létezik: az eurozónában már rég egyszámjegyű az infláció, míg Magyarországon még mindig brutálisan magas. Európa köszöni szépen, jól van. A hazugságok terjesztése helyett a fideszes politikusok jobban tennék, ha a magyar választók szemébe néznének, és bocsánatot kérnének az elmúlt 13 év, és legfőképp a tavalyi országgyűlési választások előtt elhangzott hazugságok miatt.

Kérjenek bocsánatot azért, mert a magyar társadalom elszegényedik, de Orbán Viktor, Kövér László és minden fideszes képviselő fizetését százezrekkel emelik folyamatosan! Kérjenek bocsánatot azért, mert tönkretették az országot azzal, hogy a fideszes korrupció miatt nem kap az ország EU-s pénzeket! Mélységesen szégyelljék magukat az ország tönkretevői!


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...