Tökéletes leleplező videót készítettek Orbánról

Leleplezte Orbánt egy volt fidelitasos

Tökéletes leleplező videót készítettek Orbánról.

Bemutatjuk Viktort, a szankciógépet! Még ő is tudja: nem létezik szankciós infláció, csak orbáni infláció – áll a DK legfrissebb videójának kommentárjában.

A videóban Orbán Viktor valódi arcát mutatják be, amit a fideszes médiában eltitkolnak az emberek elől. Orbán Viktor nem más, mint a szankciógép, akinek egészen különleges képessége van: bármilyen szankciós csomagot dobsz bele, ő megszavazza. Közben pedig azt hajtogatja, hogy a szankciók miatt emelkednek az árak.

„A szankciók a brüsszeli háborús politika fegyverei.” „A betegség neve, szankciós infláció” – mondogatja folyamatosan az ehhez hasonló dolgokat Orbán Viktor, a szankciógép.

Orbán Viktor eddig összesen 11 szankciós csomagot szavazott meg Brüsszelben. Ez azt jelenti, hogy kivétel nélkül az összeset megszavazta. Miközben az árak csak emelkedtek és emelkedtek, az orbáni infláció pedig száguldott és száguldott tovább.

Ezzel a rekorddal Viktor Magyarország hivatalos szankciógépe. Viktor nagyon ügyesen szavazza meg a szankciókat, de az orbáni inflációt már nem képes megállítani. Ez nem csoda, hiszen ő is tudja:

NEM LÉTEZIK SZANKCIÓS INFLÁCIÓ! CSAK ORBÁNI INFLÁCIÓ.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...