Varga Judit lemondott, Szájer nyomdokaiba lép: ez állhat a háttérben

Varga Judit lemondott.
Kép forrása: Varga Judit/Facebook

Varga Judit lemondott. Elődje, a drogos szexpartiból ereszen lecsúszó Szájer József nyomdokaiba lép. Tud esetleg valamit, amiért mennie kell? Vagy róla tudnak olyat, amiért nem maradhat?

Egyelőre nem tudjuk a valós okát a lemondásnak, annyi viszont biztos, hogy Varga Judit az eddigi belföldi tevékenysége után most külföldön próbál szerencsét. Éles váltás, gyanítjuk, hogy valami más is van emögött.

Az igazságügyi miniszter a Magyar Nemzet információi szerint egyelőre tartózkodó azokkal a hírekkel, amelyek arról szólnak, hogy listavezető lesz az EP-választáson.

Varga Judit nem kívánta megerősíteni a Magyar Nemzet értesülését, hiszen erről még a Fidesz vezetőségének is döntenie kell. (Magyarul: bohóckodnak még egy sort, és Orbán Viktor már rég eldöntötte, hogy mi lesz a sorsa.)

A Fidesz-közeli lap szerint azonban biztos, hogy Varga az EP-választás után csatlakozna az Európai Parlamenthez, és addig is aktívan részt vesz a kampányban.

Varga Judit, aki 2019 óta tölti be az igazságügyi miniszteri posztot, elmondta a lapnak adott interjúban, hogy szerinte a 2024-es EP-választásnak jelentős tétje van, és ő aktív szerepet szeretne vállalni ebben.

Reméljük, hogy meglátogatja majd elődjének ereszét is, hogy fejet hajtson ott kollégájának meghiúsult szökési kísérlete elől! A listavezető személye szimbólum is egyben. Megmutatja, mit képvisel a politikai közösség. Varga esetében is így van. Kiválóan jelképezi az álszentséget és a gonoszságot.

Mindenki a 42 éves korában kirúgott honvéd írását olvassa

További cikkeinkért kattints ide, vagy ha unod a politikát, főzz velünk valamit az EllenLábas csatornán!

loading...