Dobrev Klárának egy rajzot adott a 6 éves kislány: könnyfakasztó, mi volt rajta

Megható rajzot adott Dobrev Klárának egy kislány..

Dobrev Klárának egy 6 éves kislány, Pannika odaadta az egyik rajzát. Egy szentesi rendezvényen. A kisgyermek alkotása nagyon találó, megkönnyeztük.

Dobrev Klárának adta a kislány ezt a rajzot.
A kislány rajza.

Dobrev Klárának határozott álláspontja van Pannika és a jövő generáció jövőjéről

„Akkor a tegnapi után vegyük újra. A képen látható rajzot az akkor 6 éves Pannitól kaptam Szentesen. Mintha ő jobban értené a politika lényegét, mint a miniszterelnök. 

Ugyanis a CSOK és a babaváró hitel eltörlése csak a jéghegy csúcsa. A magát családbarátnak hazudó kormány az elmúlt 13 évben folyamatosan, egyre kevesebbet költött a magyar családokra, elég, ha belegondolunk, a családi pótlék összege 2008 óta változatlan. De ezt bizonyítja az is, hogy a családtámogatásra fordított kiadások aránya Orbánék alatt folyamatosan csökkent, tavaly már csak a GDP 1,3%-a volt, ez bőven az EU-s átlag alatt van. 

A lelepleződés legszembetűnőbb példája a tegnapi beismerés, a CSOK és a babaváró hitel tényleges eltörlése” – írja mai közleményében az Árnyék-miniszterelnök.

A korábbi bejegyzése a témában a DK EP-képviselőjének

„24 éves voltam, amikor Anna, 43, amikor a legkisebb fiam, Marci született. Szívemben még sincs különbség a várandósságaim között, ahogy nincs különbség nő és nő között sem. 

Az a kormány amelyik kizárja a 30 feletti nőket a babaváró hitelből, az szívtelen és gonosz! Mi több, semmibe veszi azokat, akiknek bár lehet, hogy minden vágyuk, hogy anyák lehessenek, de hol egészségügyi, hol családi, hol más okok miatt erre csak a 30-as éveikben van lehetőségük. 

Azokkal a fiatal nőkkel érzek, akiknek ezekben az órában törték össze az álmuk, hogy anyagi biztonságban családot alapíthassanak!”

További cikkeinkért kattints ide! Ha a politika helyett körülnéznél Magyarország legizgalmasabb főzős csatornáján, akkor ide kattints.

loading...