Gulyás Gergely szerint fel kell készülnünk Soros György fiára is

Gulyás Gergely szerint Soros fiára is fel kell készülnünk.
Grafika: ellenszel.hu

Gulyás Gergely nagyot ment a rendkívüli (de annál feleslegesebb) kormányinfón. Többek között elővetítette, hogy Soros György fiára is fel kell készülnie Magyarországnak. Ahogy az adósság, úgy az ellenségkép-státusz is öröklődik a Fidesz értelmezése szerint.

Ki lesz ma a Soros? Gulyás Gergely már izzítja a kormány legújabb propagandáját, holott Soros fia még nem is csinált semmit. Mindenesetre az alamuszi fideszes bohóctársulat számára már ő az új szalmabáb, amit minden hibájukért kineveznek.

Ez fordított esetben olyan lenne, mintha Amerikában azzal riogatnának a republikánusok, hogy egy magyar milliárdos fia veszélyt jelentene az USA-ra. Ráadásul olyan elvetemült ez a magyar milliárdos-gyermek, hogy migránsokat akarna Amerikába telepíteni, valamint valamilyen ördögi szándéktól vezérelve még azt is akarná, hogy kötelező legyen sáskát ennie minden amerikai állampolgárnnak.

Érezzük ennek az abszurdumát, ugye? Sajnos ez nem vicc, hanem a valóság. Magyarországon egy olyan amerikai milliárdos fiával riogatnak, aki az ég világon semmi ilyesmit nem akar hazánkban véghez vinni.

Nézzük csak, milyen címlapok jelentek meg már az Ördög gyermekéről a fideszes tébolymédiában:

Gulyás Gergely szerint fel kell készülnünk az újabb támadásra.

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik.

A kedvencünk azonban ez:

Exkluzív fotó.

Háború van, veszély mindenhonnan. Gulyás Gergely háborús költségvetésről beszélt, amit a mezítlábas Soros Györggyel vívunk majd meg. Valószínűleg kövekkel és lélegeztető-gépekkel. Körülbelül ennyire vagyunk felkészülve egy valódi háborúra.

A NATO fenekébe bújni jó, az EU pénzeit költeni jó, de amikor a Soros-családdal vívott ádáz harcunkon túl már semmilyen teljesítményt nem tudunk felmutatni. Kivéve, ha Európa legnagyobb inflációja, az Orbáni infláció annak számít.

További cikkeinkért kattints ide! Hallottad? Elindult Magyarország legizgalmasabb főzős csatornája, az EllenLábas. Le ne maradj róla, látogasd meg ide kattintva!

loading...