Dobrev Klára leszámolna azzal az orbáni rémálommal, hogy az olcsó munkaerő versenyképes

Dobrev Klára leszámolna azzal az orbáni rémálommal, hogy az olcsó munkaerő versenyképes

A magyarok többet érdemelnek annál az orbáni rémálomnál, amit a Fidesz teremtett Magyarországon. Dobrev Klára leszámolna azzal az orbáni rémálommal, hogy az olcsó munkaerő versenyképes.

„Le kell számolnunk azzal az orbáni rémálommal, hogy az olcsó munkaerő versenyképes” – jelentette ki Dobrev Klára. Az árnyék-miniszterelnök szerint ennek csupán az az eredménye, hogy 13 év alatt Kína összeszerelőüzeme lettünk. Orbán mindennek elvette az értékét; olcsóvá tette a forintot, a fizetéseket. Csak az élet nem lett olcsóbb, mert az orbáni infláció közben 7 hónapja Európa-rekorder. 

A mai minimálbérről szóló konferencián arról beszélt a DK EP-képviselője, hogy nem lesz elég megváltoztatni az adó-, a járulék-, vagy a támogatási rendszert ahhoz, hogy versenyképes fizetések legyenek. Ennél több kell.

Véget kell vetni annak a politikának, amelyik saját állampolgárait kiszolgáltatja és dolgozói szegénységbe taszítja. Mert hiszem, hogy a versenyerő azokban van, akiket megbecsülünk. Ilyen egy tisztességes európai ország, és ilyen lesz Magyarország is. Ezért dolgozom.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...