Alice Cooper komoly veszélyben lesz Budapesten, Orbánnak írtunk

Alice Cooper Budapestre látogat.
grafika: ellenszel.hu

Alice Cooper koncertet ad Budapesten, de tartunk tőle, hogy komoly veszélyben lesz. Éppen ezért Orbánnak írtunk levelet.

Tisztelt Orbán Viktor!

Olvasva a Csikidám Robi nyilatkozatát, mi is szeretnénk kifejezni aggodalmunkat. Tartunk tőle, hogy Alice Cooper Budapestre érkezése komoly problémákat jelenthet számára. Tekintettel arra, hogy a világsztár olyan példamutató dolgokat tesz, amiket a Fidesz soha nem fog, félünk, hogy erkölcsileg megterhelő lehet számára Magyarország.

Alice Cooper, eredeti nevén Vincent Damon Furnier, amerikai rockzenész és dalszerző. Híres a színpadi játékairól, egyedi hangjáról és filantróp életviteléről. Bár Cooper hírnevét elsősorban a rockzenei karrierjének köszönheti, valójában számos jótékonysági tevékenységet folytat.

Alice Cooper hosszú évek óta elkötelezett a számos oktatási és jótékonysági kezdeményezés mellett. 1995-ben alapította meg az Alice Cooper Alapítványt (Alice Cooper Solid Rock Foundation), amelynek célja a zene, a művészet és a sport támogatása fiatalok számára. Az alapítvány programjai között szerepelnek zenei, művészeti és színházi tanfolyamok, valamint mentorálási és pályaválasztási lehetőségek.

Az Alapítvány azon kívül, hogy a tehetséges fiataloknak segít a művészetek terén, számos olyan kezdeményezést támogat, amelyek a fiatalkori alkohol- és kábítószer-fogyasztás megelőzését célozzák. Cooper maga éveken keresztül küzdött alkohol- és drogproblémákkal, és az alapítványa révén szeretné másokat is megóvni a hasonló sorsoktól.

Emellett a világsztár részt vett és támogatott más jótékonysági eseményeket is. Például a Hollywood Vállalatok Karácsonyi Becsületbeli Vacsoráján (Hollywood Christmas Honors Dinner) is jelen van, amely a nehéz sorsú és rászoruló gyermekeket és családokat támogatja. Továbbá Cooper a híres golfjátékos, Sammy Davis Jr. által alapított jótékonysági golfversenyeken is részt vett.

75 éves, idős emberről van szó. Komolyan aggódunk érte, mivel ha idejön koncertezni ebbe a feslett erkölcsű országba, az kihatással lehet az egészségére.

Kérjük, miniszterelnök urat, hogy legalább ne nagyon mutatkozzon előtte a képviselőtársaival, gyenge a szíve neki!

Köszönettel,
Jabronka Richárd

További cikkeinkért kattints ide! Ha inkább főznél valami jót, ide kattints!

loading...