Megtámadták a DK weboldalát: elkezdtek félni a fideszes bohócok

Fotó: Ellenszel.hu

Megtámadták a DK weboldalát, adta hírül a párt. A Demokratikus Koalíció petíciós felületét kezdték el ismeretlenek támadni. Úgy tűnik, hogy a fideszes bohóctársulat már egy aláírásgyűjtő ívtől is fél.

Megtámadták a DK oldalát.

Ahogy arról korábban az Ellenszél is beszámolt, a mi oldalunkat is folyamatos támadás éri. Túlterhelik a világ minden részéről azokat a számítógépeket, amelyek biztosítják a weboldal működését. Ehhez rengeteg pénzt égetnek el, ahogy azzal is, hogy a DK aláírásgyűjtő oldalát megtámadták.

Egy ilyen támadás ugyanis rengeteg pénzbe kerül, és nehéz védekezni ellene. Azok szoktak ilyen eszközökhöz folyamodni, akik azt hazudják, hogy sosem vetemednének arra, hogy másokat elhallgattassanak. Tipikusan azok disznósága ez, akiken a világ fejlettebb országai, a Nyugati társadalmak csak nevetnek. Orbán és cirkuszi társulata Magyarországon úgy tesz, mintha sajtószabadság lenne. Egy híroldal ellehetetlenítését hagyják? Bűncselekmény pedig, de nem foglalkoznak vele.

A DK arra biztat mindenkit, hogy addig írják alá az ívet, amíg egyáltalán lehet, ugyanis nagy erőkkel támadják őket. Elkerülve Orbán ügyészségének vádjait, leírjuk, hogy egyáltalán nem állítjuk, hogy ők tesznek ilyet. Inkább a kisbohóc magyar miniszterelnök hasonlóan gané főnöke, az orosz cár módszere, hogy nem valós profilokkal kommenthadsereget működtet, és az adott mantrát mindig a cikkek alá írja.

Orbán pedig már nem lát ki a golyóálló mellényből, nincs esze arra, hogy ilyenekkel foglalkozzon. Ő túl jelentéktelen ehhez. Szolidaritást vállalunk mindenkivel, akit ilyen aljas módon támadnak meg, ezért most bemutatjuk a DK petícióját az orbáni inflációról.

Ide kattintva tudjátok megnézni.

loading...