A Fidesz tényleg megtette a leggusztustalanabb dolgot

A DK válaszolt Szijjártónak. A képen Barkóczi Balázs.

Nem állítjuk, hogy nagyon meglepődtünk, mert gondoltuk, hogy a Fidesz gyávái újra megijednek attól, hogy valaki nem olyan dicsérően nyilatkozik róluk, mint az MTVA. Barkóczi Balázs, a DK képviselője vette észre, hogy a komolytalan fideszesek egy egyszerű vitától is összecsinálják magukat. Kitiltottak ugyanis mindenkit a Bosszútörvény vitájáról.

A Fidesz megtette: kitiltott minden napi belépőt a vitáról.

Erre a gusztustalan levélre még fejlécet is tettek, ahol ott pompázik a felirat: Országgyűlés Hivatala. A Terror Háza, vagy az OrszágGYŰRÉS Hivatala jobban mutatott volna ott.

„Mitől félnek?” – teszi fel a kérdést Barkóczi Balázs.

A képviselő hozzáteszi: „A Fidesz letiltotta a parlamenti beleptetéseket a bosszútörvény vitájának napján. Gondolom, ez is a társadalmi párbeszéd része…

Követeljük a bosszútörvény visszavonását, és valódi párbeszédet az oktatás megújításáról!”

Milyen jogállam, milyen demokrácia az, ahol még a lehetőségét sem adják meg a vitának? Ez egy aljas lépés volt a Fidesz főgyáváitól, de már nem okoz különösebb meglepetést senkinek ez. Európában már senki nem veszi komolyan ezt a narancsszínű bohóctársulatot, nevetnek rajtuk, és nekünk is ezt kell tennünk.

A baj azonban ott kezdődik, hogy ezek a bohócok bezárkóztak, és még a közönséget is kizárják. Azt a közönséget, amelyiknek a sorsáról döntenek.

A Magyar Kormány honlapján március 2-án közzétették a pedagógusok és diákok által „bosszútörvénynek” nevezett státusztörvény tervezetét. Azért nevezték így a tervezetet a kritikusok, mert szerintük a kormány ezzel a törvénnyel bosszút akar állni a pedagógusokon és diákokon, amiért tiltakozni mertek.

További cikkeinkért kattints ide, ha viszont főznél egy jót, látogasd meg az EllenLábas csatornát a legjobb receptekért!

loading...