Lerántjuk a narancshéjat: ezért gonoszak a fideszes politikusok

Ezért gonoszak a fideszes politikusok.
kép: ellenszel.hu

Lerántjuk a narancshéjat, elmondjuk, miért gonoszak a fideszes politikusok. Ahhoz, hogy ennek hátterét megértsük, fontos megvizsgálni néhány körülményt.

Amikor a fideszes politikusok azt mondják, hogy valami mellett állnak ki, valójában valami ellen teszik ezt. Nézzünk egy példát: ha azt mondja Novák Katalin, hogy megvédjük a családokat, akkor valójában nem családvédelemről beszél. A családok ugyanis nincsenek veszélyben. Azért kell őket „megvédeni,” mert a Fidesz azzal az evolúciós tulajdonságunkkal operál, ami nem más, mint a félelem. Ha félünk egy vélt veszélytől, jó érzéssel tölt el minket, ha van, aki megvéd.

A Fidesz nem véd meg. Se a családokat, sem a nyugdíjasokat, akik ehetik a penészes kenyeret meg a lejárt szalámit a kórházban. Annyira védi meg csak őket a kormány, hogy 110ft/kopf áron ad reggelit. A védelem helyett viszont a másik evolúciós tulajdonságunkat célozza meg: ez pedig a bűnbakkeresés. A családvédelem azt jelenti a Fidesz szemében, hogy utálni kell a melegeket. Mert rosszat akarnak nekünk, a gyerekeinknek is.

Gonoszak még azért is a fideszes politikusok, mert egy nagyon rossz, bűnös dolgot kell tenniük. Hiába vannak tisztában azzal, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, és kárpátaljai magyar honfitársaink harcolnak a fronton, akkor is szemet kell hunyniuk. Ez a bűnös dolog a megalkuvás. Elnézik, hogy kisatírozzák a fideszes, adófizetői pénzen adott reklámban az orosz zászlót a tankról. Békéről beszélnek, közben azt várják el, hogy feküdjenek le az oroszoknak az ukránok, adják át a területeiket. Mindezt azért, mert a tébolyult kormányfőnk jó viszonyt ápol egy másik tébolyult miniszterelnökkel.

A fideszes politikusok gonoszak.

A fideszes politikusok részt vesznek annak a korrupt kormánynak a munkájában, amely szétlopja a saját polgárait. Mindig valami ellen lépnek fel, soha nem teremtenek értéket. Csak rombolni tudnak, és a katolikus egyház a főcinkosuk. Elrabolják az iskoláinkat. Erről itt írtunk bővebben.

Ha unod a politikát, és megéheztél, látogasd meg az EllenLábas főzőcsatornát!

 

 

loading...