Megszégyenítette Orbánt a női kormányfő: 45 ország előtt égette le

Megszégyenítette Orbánt a miniszterelnök.

Öröm látni, amikor nemzetközi visszacsatolásokat kapunk arról, hogy Orbán Viktort semmibe veszik külföldön. A fejlett nyugati országokról ezt eddig is tudtuk, most azonban Moldovából érkezett a pofon: Maia Sandu kormányfő megszégyenítette Orbánt 45 ország vezetője előtt.

A Moldovai Köztársaságban csütörtökön megrendezett találkozón, amelyen 45 ország vett részt, az Európai Politikai Közösség (EPK) és az Európai Unió tagállamainak vezetői mellett az uniót körülvevő országok állam- és kormányfői is jelen voltak.

A találkozót Maia Sandu moldovai elnök nyitotta meg. Számos más esemény mellett Zelenszkij ukrán elnök is arra kérte a résztvevőket, hogy támogassák Kijev NATO-csatlakozását.

A találkozó nemcsak politikai nyilatkozatokat tartalmazott. Különösen a férfi résztvevők viselkedése volt figyelemre méltó. Zelenszkij, Macron és Klaus Iohannis román elnök elégedetten fogta meg a házigazdaként mindenkit fogadó Maia Sandu kezét. Orbán Viktor azonban megpróbálta kézcsókkal üdvözölni az elnököt. Sandu azonban elhúzta a kezét, így Orbán kísérlete nem járt sikerrel.

Megszégyenítette Orbánt a női miniszterelnök.

Korábban megszégyenítette Orbánt az EU, az USA, most pedig Moldova miniszterelnökének is sikerült. Kokik és sallerek helyett még a kézcsók is elmaradt. Annyira átnéznek Orbánon külföldön, mintha csak a Király új ruhája című mesében lennénk. Ő azt hiszi, visel valamit, de mindenki más azon nevet, hogy pucéran illegeti magát az utcán.

Ez Orbán Európában. Ez Orbán a világban. Egy meztelen senki, aki csak a saját propaganda-buborékjában hülyítheti az embereket. Reméljük, itt sem sokáig.

További cikkeinkért kattints ide! Hallottad? Elindult a legizgalmasabb főzős csatorna, az EllenLábas! Ide kattintva Te sem maradsz le róla.

loading...