Marsi Anikó sem mondaná be a Tények új címét, annyira undorító

Marsi Anikó sem mondaná be ezt a hírt.

Marsi Anikó sok mindent bemond, azt már megszokhattuk, de ilyen aljas megfogalmazásban még tőle sem hallottunk hírt. Emberek halálán gúnyolódni, mint ahogy azt a Tények tette, undorító.

A címben kiemelni egy olyan részletet valaki brutális meggyilkolásáról, ami se nem releváns, se nem közérdekű, csak szenzációhajhász, tipikusan a Fidesz média-csahosaira jellemző.

Egy ilyen ocsmány cikket nem vagyunk hajlandóak hivatkozni, ezért csak a képernyőfotót tesszük közzé:

Marsi Anikó sem mondaná be a Tények aljas címét.

Mi ezzel a legnagyobb baj? Egyrészt az, hogy Marsi Anikó a múltkor kifejtette, „vérprofi televíziós, nem műsorvezető, hanem televíziós újságíró. Olyan, aki nagyon alapos szakmai munkát végez.” Dr. Czeglédy Csaba aztán megfogta ezzel a vérpofi televíziós újságírót. Egy perben ugyanis épp azt firtatták, hogy Marsi Anikó csupán felolvassa a híreket, nincs beleszólása a szerkesztésükbe, így felelőssége sincs a tartalomért.

Marsi Anikó talán túl erősnek érezhette ezt a címet, ezért egy másik műsorvezető mondta azt be. Az is lehet, hogy úgy érezte, csak akadozottan tudná elmondani ezt az ocsmányságot, ezért másra bízta a piszkos melót.

Történt egy kettős gyilkosság Nagykőrösön, a Tények pedig a legvéresebb, a halál után bekövetkező részletet emelte ki. Arra vágytak, hogy a hírkeresők legelső helyére kerüljenek, amiért egy ilyen címre mindenki kattint. Lehet, hogy ezt sikerült is elérniük, és emberileg sem vártunk tőlük mást, de szégyelljék magukat!


Meguntad a politikát? Jó hírünk van! Elindult a legizgalmasabb főzős csatorna, az EllenLábas. Látogasd meg, és iratkozz fel Te is ide kattintva!

loading...