Partybuszt állított forgalomba a Volán, bőrkanapét is tettek rá

Partybuszt állított forgalomba a Volán, bőrkanapét is tettek rá

Vonatpótló partybuszt állított forgalomba a Volán Dombóvár és Pécs között. Az ötlet az utasokon túl a MÁV-nak sem nagyon jött be, vizsgálat indult.

Partybuszt állítottak forgalomba Dombóvár és Pécs között, ami már önmagában szórakoztatóan hangzik. Az pedig főleg, hogy mindezt a Volánbusz biztosítja vonatpótló buszként mindazoknak, akik Budapestről Pécsre utaznának.

Nem mindenki elégedett az unortodox megoldással: az RTL.hu-nak egy olvasó számolt be arról, hogy a kora esti buszjáraton „üvöltött a zene”. Többek között Valmar tavaly nyári nagy slágere, amire aztán az utasok is rápakoltak hangoskodásukkal. Sőt, „a buszon villództak a fények, középen pedig ülések helyett egy bőrkanapé volt beállítva”.

A hírportál megkereste a MÁV-ot is az üggyel kapcsolatban, a vállalat pedig azt válaszolta: vizsgálatot indítanak, mert szerintük a Volánbusz nem megfelelő vonatpótló buszokat állított be a Pécs és Dombóvár közti utasszállításhoz. A két vállalat keretszerződése szerint ugyanis a szakaszon légkondicionált, minimum 45 ülőhelyes buszoknak kellene futniuk – és bár a partibusz mókás lehet, de a MÁV is elismerte, hogy nem felelnek meg a feltételeiknek.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...