Mikor jó választás a szálas szempilla-hosszabbítás?

Napjainkban fénykorát éli a szálas szempilla-hosszabbítás, hiszen egyre több nő döbben rá arra, hogy mekkora pluszt adnak a megjelenésének a dús, hosszú pillák. Te is eljátszadoztál már a gondolattal, hogy egy profi stylist kezeire bízod magad, de még nem érett meg benned az elhatározás? Olvass tovább, és ha magadra ismersz, akkor ne habozz, keress fel egy szalont minél előbb!

 

A szempilla-hosszabbítás ugyanis remek választás többek között az alábbi esetekben:

 

Ha elégedetlen vagy a természetes pilláiddal

 

Akadnak olyan hölgyek, akiket eleve csodaszép pillákkal áldott meg a természet, ám nem mindenki ilyen szerencsés. A minőségi szempilla hosszabbítás viszont napjainkban már nemcsak a hollywoodi sztárok és dúsgazdag celebek kiváltsága, hanem bárki számára elérhető.

 

Kishazánkban is rengeteg profi pilla stylist dolgozik, így biztos, hogy a lakóhelyed közelében is találsz egy alkalmas szalont. Többé nem kell elégedetlenül nézned a tükörbe és bosszankodnod a világos színű, ritkás pilláid miatt. Az épített pillasor hihetetlenül fel tudja dobni a megjelenésed, ugyanis keretet ad a szemednek és kiemeli a tekintetedet.

 

Az Xtreme Lashes X90 Bold pillái speciális görbülettel és íves törésvonallal rendelkeznek, ezáltal optikailag nyitottabbá teszik a szemeidet, és elbűvölővé varázsolják a tekintetedet. Kiváló választás, ha szinte egyenesek a pilláid vagy megereszkedett a szemhéjad. 

 

A különleges felívelő része látványos hatást garantál, a lifting hatás szexis “cicaszemeket” varázsol. Meglátod majd, hogy egy ilyen aprócska változás is mennyire fel tudja dobni az egész megjelenésed!

 

Ha már próbálkoztál otthoni szempilla-hosszabbítással, de csalódást okozott

 

Egyesek szerint “felesleges dolog pilla stylisthoz menni, hiszen otthon is lehet műpillákat felragasztani”. Ez az állítás viszont több sebből is vérzik. A drogériákban kapható, otthon felragasztható műszempillákat ugyanis össze sem lehet hasonlítani egy szakember által készült minőségi munkával.

 

Ha korábban már te is próbálkoztál felragasztással, de elégedetlen voltál az eredménnyel, akkor tapasztald meg, hogy milyen, amikor egy profira bízod magad! A stylist a szemed formája és az igényeid alapján, szálanként építi fel a pillasort, ami nemcsak csodaszép lesz, hanem tartós is, hiszen 2-4 hétig is a helyén marad. Ha pedig rendszeresen jársz töltésre, akkor folyamatosan élvezheted az igéző pillák előnyeit.

 

Ha el sem tudnád képzelni az életedet szempillaspirál nélkül

 

Ki sem lépsz az ajtón anélkül, hogy ne festenéd ki a pilláidat, és a táskádban is ott lapul egy spirál, amit naponta többször is használatra fogsz? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy végre elfelejtheted az állandó spirálozgatást, mert nélküle is lehetnek hosszú, szépen ívelt pilláid? Ezzel rengeteg időt és fáradságot takaríthatsz meg.

 

A hosszabbítással ugyanis olyan végeredményt kapsz, amire egyetlen spirál sem képes, ráadásul attól sem kell tartanod, hogy elkenődik vagy lekopik a festék.loading...