Most hétvégén országos programsorozattal majálisoznak a DK-sok

Majálisoznak a DK-sok. Mindenkit szeretettel várnak.

Izgalmas rendezvénysorozattal készül a DK. Majálisoznak az ország 24 pontján. A párt sajtóirodája közleményben tájékoztatja a publikumot.

„A Demokratikus Koalíció a fennállása óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tagjai és szimpatizánsai rendszeresen találkozhassanak egymással. Egy összetartó, élő és lélegző közösség vagyunk, a szívünk pedig nem csak a választási kampányok idején dobban egyszerre.

Ahogy mindig számíthatunk egymásra a közös tüntetéseken és tiltakozásokon, úgy szeretünk egymással beszélgetni, közösen ebédelni, kutyát sétáltatni, sportolni és szórakozni vagy épp receptet cserélni is. Így lettünk a legnagyobb ellenzéki közösség az országban, így váltunk az egyetlen kormányzóképes ellenzéki erővé, és így fogjuk elérni azt is, hogy ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek Magyarországon.

A DK-sok most hétvégén egy országos programsorozat keretében majálisoznak az ország 24 pontján egyszerre. Ezekre a családi rendezvényekre mindenkit szeretettel várunk, DK-sokat és leendő DK-sokat egyaránt.

További cikkeinket itt olvashatod.

loading...