Fűtés hatékonyan, árammal, nagy terekben is

Évszaktól függetlenül bizonyára sokan elgondolkodnak mostanában azon, hogyan tehetnék hatékonyabbá otthonuk vagy éppen irodájuk fűtését. A kisebb helyiségek melegen tartásával kapcsolatban több hatékony lehetőség is adódik, a nagyobb terek fűtésével kapcsolatban viszont valamelyik elektromos berendezés lehet a gazdaságos megoldás.

 

Több száz négyzetméteres helyiségek elektromos hőlégfúvóval gyorsan, biztonságosan a kívánt hőmérsékletre fűthetőek, így a jövő generációi is hálásak lesznek, amiért megfontolt döntésünkkel a környezetünk megóvására is tekintettel voltunk. Ez utóbbi szempont miatt kisebb terekben is jó választás lehet az áram, bátran választhatunk például egy infra hősugárzót.

 

Számos fűtési technológia közül választhatunk

 

Legyen szó akár új építésről, akár felújításról, a megfelelő fűtési technológia megválasztása talán a legfontosabb, gépészettel kapcsolatos döntés. Nagyobb terek esetében hatékony megoldást jelenthetnek az Airfresh elektromos hősugárzó, hőlégbefúvó berendezései. Ezek szabályozhatósága, hatékonysága számtalan kellemetlenségtől kímélheti meg Önt is a hideg téli hónapokban.

 

Tegyük fel, egy logisztikai központot, valamilyen sport-, vagy kulturális létesítményt kell melegen tartania! Miért hatékony, ha valamilyen elektromos árammal működő fűtőberendezést választ? Elsősorban azért, mert rendkívül egyszerű: csatlakoztatja a gépet az áramforráshoz, és már működik is, arról nem is beszélve, hogy könnyen beállítható a kívánt hőmérséklet.

 

Ezenfelül így alkalmunk nyílik megújuló energiát használni, főleg, ha az épület teteje alkalmas napelemek telepítésére. Ezzel a döntéssel nemcsak a bolygónkat kíméljük, de sok pénz is megtakarítható.

 

Hogyan működnek az elektromos hőlégfúvók?

 

Az elektromos hőlégfúvók fűtőszálak segítségével alakítják hővé az elektromosságot, majd nagy teljesítményű ventilátor segítségével adják át a terem levegőjének, méghozzá az általunk választott pontból.

 

Színház- vagy sportterem, rendezvénysátor – mindegyik fűtésére az elektromos hőlégfúvók lehetnek az ideálisak, mivel könnyű mozgathatóságuknál fogva rövid idő alatt is elérhető velük a kívánt hőmérséklet. A gépbe épített termosztát aztán folyamatosan figyeli a terem hőmérsékletét, és csak akkor kapcsol be újra, ha az a kívánt szint alá esik, ezzel is kímélve érzékeny pénztárcánkat.

 

Biztonságos az emberek és a környezet számára

 

Az elektromos hőlégfúvó berendezések biztonsággal üzemeltethetőek sok ember (dolgozók, vendégek) jelenlétében is, hiszen tökéletesen szigeteltek, illetve túlmelegedés elleni védelemmel is felszerelték őket.

 

Mivel égéstermék nélkül üzemelnek, így szellőztetés nélkül is biztonsággal működtethetőek, megbízhatóan, hatékonyan és költségkímélő módon szolgálva Önt és vállalkozását.loading...