Rendhagyó prezentációval mutatta be az ország helyzetét Dobrev Klára

Egy éves az Árnyékkormány

Dobrev Klára rendhagyó prezentációval mutatta be az ország helyzetét szombathelyi teltházas fórumán.

Teltház fogadta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnököt hétfőn Szombathelyen, az Agora Művelődési és Sportházban. A közel ezer fős nagyrendezvényen az árnyék-miniszterelnök beszédét megelőzően Nemény András, Szombathely polgármestere szólalt fel a színpadon, ahol elmondta: a Demokratikus Koalíció támogatásával indul újra Szombathely polgármesteri székéért a jövő évi önkormányzati választásokon.

Kemény András a DK támogatásával indul a 2024-es önkormányzati választásokon

Dobrev Klára ezután rendhagyó előadásban számolt be Magyarország valós helyzetéről, problémáiról és az Árnyékkormány erre adott válaszairól. Az árnyék-miniszterelnök szerint ma már, ha külföldön meghallják a magyar szót, akkor nem Puskás vagy Rubik neve ugrik be az embereknek, hanem Orbán Viktoré, a régi elismerő, támogató mosoly helyett az elképedés és a döbbenet jelenik meg az arcokon.

Dobrev Klára grafikonokkal illusztrált előadásában kifejtette: akár a fizetéseket, a nyugdíjakat, az euró bevezetését, az oktatás vagy az egészségügy helyzetét nézzük, már a szomszédos országok is lehagytak minket.

„Egy évtizeddel ezelőtt Magyarország messze Románia előtt állt. Mára a régebben lesajnált Románia is utolért bennünket. Még néhány év, és Románia is irigyelt ország lesz a magyarok számára. Szabadságban, jólétben, biztonságban is” – tette hozzá az árnyék-miniszterelnök.

Dobrev Klára rendhagyó prezentálóval mutatta be az ország helyzetét szombathelyi teltházas fórumán 13 év orbáni kormányzás után.
Bérekben az utolsók között, az utolsó előtti helyen áll Magyarország 13 év orbáni kormányzás után

További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...