Orbán ma kimutatta a foga fehérjét – megszakította egy szokását

Orbán ma
Kép forrása: MTI

Orbán Viktor ma kimutatta a foga fehérjét, megszakította egy szokását.

Egy kisstílű, sértődött ember benyomását keltve ma szakított azzal a szokásával, hogy sok sikert kíván az érettségizőknek. Orbán Viktor annyira megharagudott az elnyomó politikájával nem szimpatizáló diákokra, hogy szóra sem méltatta őket életük egyik legfontosabb napján.

Elindult a 2023-as érettségi vizsgaidőszak, több mint 111 ezren adnak számot a tudásukról az elkövetkezendő napokban. Magyarból több mint 74 ezren érettségiznek, legtöbben középszinten.

Orbán megfeledkezett az érettségizőkről.

Az Eduline szúrta ki, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szakított többéves szokásával. Az írásbeli érettségik első napjának reggelén nem üzent Facebook-posztban a vizsgázóknak.

A miniszterelnök többéves hagyományt szakított meg hétfő reggel: nem üzent semmit a Facebook oldalán a most érettségizőknek. Se egy tablókép, se néhány jó sor. Ellenzéki politikusok sora kívánt viszont sok sikert kora reggel a magyar diákoknak.

Valóban ez a helyzet, és a 2020-as években eddig mindig üzent nekik valamit. Tavaly például ezzel az amúgy is ikonikusnak számító tablóképpel lelkesítette a vizsgától rettegő diákokat:

2021-ben pedig videóval jelentkezett:

2020-ban azt posztolta: „Hajrá, fiatalok”.

Így működik tehát Orbán Viktor. Ő már csak ahhoz ért, hogy könnygázzáport zúdíttasson a hivatalánál tiltakozó diákokra. Mára teljesen méltatlanná vált arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen. 


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...