Ha a megvilágosodásra vársz

Mi a te világod? Csillogó? Villogó? Vagy inkább egy kicsit visszafogottabb? Nos, ha egy térbe megérkezel, nyomban számos hatás ér, ingerek garmadája köti le a figyelmed. Rengeteg érzékszerved bevonódik ebbe a folyamatba. Bútorok, színek, arányok és nem utolsósorban a fényviszonyok mind-mind meghatározzák, hogy szívesen vagy-e ott, vagy ellenkezőleg, valami nem stimmel. Minden helyiségbe más és más világítás kell, ehhez többféle világítástechnikai eszközt használhatsz.

A villanyvilágítással megváltozott az élet

A modern világ csodájának is tekintik sokan a világítás és a világítótestek megszületését. A JOSZERSZAM.com mindenféle remek világítástechnikai eszközt forgalmaz, amelyekkel ízlésesen alakíthatod a környezeted, legyen az az otthonod vagy a munkahelyed. Izzók, kábeldobok és lámpák sora vár rád.

A villanyvilágítás két atyjaként Edisont, néha Swant szokás megemlíteni. Nekik köszönhetjük a ma már hétköznapinak számító izzó feltalálását. Pontosabban a szénszálas izzólámpáét. Ma már persze sok másfajta, például halogén vagy LED izzókat is használunk. Az Edison által alkalmazott forma, amire rá is ragadt az Edison izzó forma elnevezés, azonban még ma is rendkívül keresett fogyasztói körökben, hiszen többfajta méretben és formakialakítással is elérhető, és ma már kedvező az ára is. 

Rengeteg izzótípus

A halogén izzók nagy előnye, hogy igazán kedvező áron beszerezhetők, és a hagyományos izzókhoz képest akár 30%-os energiamegtakarítást is el lehet a használatukkal érni. Más típusú izzókhoz képest azonnal maximális intenzitással világítanak, és rendkívül kellemes a fényük. Nagyon jól tudod alkalmazni te is ezeket olyan helyiségekben, ahol a lámpának nem kell nagyon sokáig égnie, mint például a mellékhelyiség, a fürdőszoba, a kamrahelyiség. Persze a lámpabúra típusa is lényeges, valamint a fényerő és a színhőmérséklet is.

Persze az izzófoglalatok is többfélék: becsavarozható vagy menetes, bajonettes, tüskés és csapos foglalatok kaphatók a szakkereskedésekben. Beszerzés előtt jó, ha ellenőrzöd, mi is kell pontosan.

Fény a munkához

Nem mindenhol van közvetlen áramforrás, mégis oda valahogy mindenképp el kell juttatni az áramot. Ehhez nagy segítséget jelentenek az elosztók és a kábeldobok, amelyekkel egyszerűbbé és biztonságosabbá tudod tenni az elektromos vezetékek használatát. Az elektromos áram nem veszélytelen, éppen ezért mindent meg kell tenni a biztonságos használhatóság érdekében. A JOSZERSZAM.com oldalán csak bevizsgált és megbízható termékeket vásárolhatsz.

Lámpákat persze nem csak otthon használunk, számos munkafolyamathoz elengedhetetlen a jó láthatóság. Ezt segíthetjük a munka-, fej- és zseblámpák, reflektorok alkalmazásával. Ma már ezek is nagyon kényelmes és hatékony, és nem utolsósorban biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé. Válaszd a megfelelőt!

loading...