A lombkoronasétány a térképre került: gúnyos nevet adtak neki

A lombkoronasétány méltó nevet kapott. Filemon Mihály polgármester pedig mindenkit beperel.
grafika: ellenszel.hu

Felkerült a Google-térképre az elhíresült 60 milliós lombkoronasétány. Nem akármilyen nevet kapott a lombkoronák és fák nélküli fahídszerű izé.

A Google-térkép nevezetességei között megtaláljuk már azt a lombkoronasétányt is, ami nemrégiben körbejárta a magyar internetet. Ez az építmény méltó szimbólumává vált az Orbán-kormány korrupciójának. Ennek megfelelően „korrupciós emlékmű” néven regisztrálták azt a térképen.

A lombkoronasétány mostantól korrupciós emlékmű a Google-térképen.

Az ATV Híradója a helyszínről tudósított, amikor is meg akarták kérdezni Filemon Mihály polgármestert is a szégyenteljes fatákolmányról. Filemon azonban ahelyett, hogy elmagyarázta volna a sajtónak, miért is nem szabad nevetni ezen a „csodán,” kilátásba helyezte, hogy minden újságot beperel, aki tudósít a témáról.

Filemon egy tipikus, Orbán-csinovnyik, aki a közösségi oldalán is puffogtatja a kormánypárti propagandát. Úgy tesz, mint akinek a családját támadják, miközben szó sincs erről. Mindössze polgármesteri minőségében kritizálja őt a sajtó, hiszen a települése határában található a korrupciós emlékmű néven emlegetett lombkoronasétány.

Ennek függvényében tehát állunk a per elé, és nagyon várjuk, hogy a bíróságon is elmondhassuk, mekkora csúfságot alkottak 60 millió forintos uniós támogatásból, ami másra is mehetett volna.

Az ATV által megkérdezett erdész szerint ahhoz, hogy a nemrégiben ültetett csemeték fákká fejlődjenek, legegálabb egy évtizedre lesz szükség. Gabnai Ernő erdészeti tanácsadó azt mondta: bár lombkorona már idén is várható, azonban olyan lombkoronához, ami a sétányhoz elvárható, legalább 5, de akár 10 évre is szükség lehet.

Filemon Mihálynak egy Petőfi-idézettel reagálnánk arra a fenyegetésére, mely szerint pert indít a sétányt kritizáló lapokkal szemben:

Ördög bújjék az uradba, Te pedig menj a pokolba!”

loading...