Minőségi fa kerti játszóterek hintával, csúszdával

Nemsokára itt a nyári szünet, amikor is a gyerekeknek minél több időt kellene a szabadban tölteni. Napjainkban nagymértékben leköti az idejüket a kütyüzés, a mobilon, tableten, egyéb eszközökön való játszás, amire ha nem figyel oda a szülő, akkor jó néhány negatív hatással számolhat az évek folyamán. 

 

Még nehezebb a helyzet, ha van egy idősebb testvér, akinek esetleg iskolai elfoglaltságai miatt kell használni a számítógépet, és ezt a kisebb még nehezen érti meg.

 

A kerti bunker mindent visz

 

Más a helyzet azonban, ha van az udvaron vagy a hétvégi telken egy olyan fatákolmány, amely minden gyerek szívet megdobogtat, sőt még a szülőknek is megjön a kedve, hogy újra egy kicsit gyerekek legyenek. Az e-kert.hu fa építményei, játszóterei olyan minőségi és összetett konstrukciók, amelyek szinte kis erődítmények lesznek a kertben.

 

A webáruházban jó pár különböző összeállítású építményt láthatunk, amelyek sok esetben már önmagukban is variálhatók, hiszen több elemből tevődnek össze. Ha netán saját elképzelés van, az is megoldható, ugyanis az e-kert.hu nem pusztán egy webáruház, személyesen is az érdeklődő vevők rendelkezésére áll, illetve mindig elérhetők telefonon, emailen.

 

Kiszoktatás a friss levegőre

 

Ha egy ilyen kerti házat, játszóteret felépítünk a gyerekeknek az udvaron, biztosak lehetünk benne, hogy el fogják felejteni a mobiltelefont és egyéb kütyüket, hiszen egy ilyen kis vár teljesen a saját birodalmuk lesz. Egyrészt levezethetik féktelen energiáikat a mászással, futkározással, másrészt az ebben az életkorban olyannyira fontos szerepjátékokat is tudják gyakorolni testvérekkel, barátokkal, szomszéd gyerekekkel.

 

Mivel teljesen a fantáziára van szabva egy-egy ilyen építmény összeállítása, mód van arra is, hogy csúszdát vagy hintát szereljünk hozzá. Köztudott, hogy a hintázás mennyire fontos az agyi folyamatok fejlesztésében már egészen kicsi kortól. Ráadásul szinte minden gyerek nagyon szeret hintázni, így ezzel kiegészítve az építményt még nagyobb vonzerőt fog jelenteni a lurkók számára.

 

Kiegészítők a kerti játékokhoz

 

A hintán és csúszdán túl lehetőség van még számos más kiegészítő beszerzésére az e-kert.hu webshopban akár kicsikről, akár felnőttekről van szó. A nyári hónapok egyre melegebbek, és vigyázni kell az UV sugárzással is, így a nyitott részek árnyékolásáról is tud a cég gondoskodni, különféle módokon. A játszóteret ki lehet egészíteni homokozóval is. A kerti építmények különböző méretűek, fogantyúkkal felszereltek, így a gyerekek életkorához és az udvar adta sajátosságokhoz is tud igazodni. Könnyen szét- és összeszerelhetők, így ha költözésre kerülne sor, a kerti várat is magunkkal tudjuk vinni.

 

A webáruházban kaphatók különféle kisházak, kerti tárolók is, ahová az éppen nem használt kültéri játékokat, takarókat, párnákat, egyéb lakásban nem használatos holmikat el lehet pakolni. Egyre népszerűbbek a kertekben a gerendavázas felszíni medencék, amelyek természetes alapanyagaik révén tökéletesen illeszkednek a már meglévő kerti dizájnhoz.loading...