Orbán idegbe jött: nézzék az arcát, ilyen amikor találkozik a néppel

Orbán nagyon ideges lett, amikor a felcsúti ellendrukkerek beolvastak neki.
grafika: ellenszel.hu

Megzavarták a felcsúti családi idillt: Apjával és öccsével szotyizva nézte végig Orbán Viktor, hogy kapott ki szombaton a Felcsút. Focidrukkerek skandálással idegesítették fel a miniszterelnököt. Megmutatjuk, hogy milyen arcot vág, amikor olyanokkal találkozik szembe, akik nem ajnározzák őt.

A húsvéti ünnepi hétvégét Orbán Viktor számtalan programot szervezett magának és családjának. Nagypénteken a család baráti köréhez tartozó pékségbe ment kalácsért az unokáival, nagyszombaton a kolbászt, a sonkát és a szalonnát is velük választotta ki a miniszterelnök. Csak azért nem töltötték fel a kirakatokat sonkával-kolbásszal a Vezér érkezésekor, mert nem volt áruhiány. Az idén ugyanis nem volt pénze a magyaroknak arra, hogy elkapkodják a termékeket.

A családi stadionba is volt ideje beugrania Orbán Viktornak. Az arckifejezése azonban arra utal, hogy ezt ottlétekor már meg is bánta.

Ha az idegesség jeleit véljük felfedezni a miniszterelnökön, az nem a véletlen műve: a felcsúti házi csapatot, a Puskás Akadémiát ugyanis épp nagyszombaton náspángolta el a vendégségbe érkezett Kecskeméti TE 3-0-ra, írja a Telex.

A vendégszektor szurkolói nyomatékosították is véleményüket a VIP-szektor – Orbánék – irányába:

„Legendát nem lehet venni!”

– üzenték a felcsúti csapatnak, ami a 2022-es pénzügyi beszámolói szerint több mint 1,5 milliárd forintos veszteséget hozott össze.

A videó közepén, 4 perc 55 másodperc után látható az ideges Orbán, és a drukkerek neki címzett skandálása is jól hallható:

Az Ellenszél további cikkeiért kövess minket a Facebookon is!

loading...