Marsi Anikót ennyire becsüli a TV2: egy pici lyukat kapott irodának

Marsi Anikót egy nagyon pici irodába tette a TV2
Grafika: ellenszel.hu - a képünk egy mém, illusztráció.

Marsi Anikót a kormány propagandájának egyik legnagyobb szócsöveként ismerjük. Azt gondolnánk róla, hogy a TV2 tejben-vajban fürdeti ezért. Minimum egy főnöki bőrfotelben képzeljük el, patinás íróasztallal, bútorokkal, külön kávéfőző asszisztenssel.

A Blikk videós riportjában azonban Gönczi Gábor túl őszinte volt. Elárulta, milyen körülmények között dolgoznak Marsi Anikóval. Egészen pontosan így fogalmaz:

„Most tényleg, most megmutatom. (közelebb viszi a székét Marsi Anikó székéhez, a válluk összeér), így ülünk, úgy, hogy az iroda véget is ér a lábunknál, és nagyjából így zajlik az élet.” Marsi Anikót is mutatja a kamera, aki közben helyesel, és ő is mondja: „igen, így.”

A Blikk műsorvezetője hozzáteszi:

„Tehát a vezető kereskedelmi csatorna vezető híradósainak van egy ekkora irodája. Ez menő.” (nevet)

Gönczi Gábor hirtelen kapcsolt, hogy ezt nem biztos, hogy el kellett volna árulni, ezért gyorsan hozzáteszi: „nekünk ez így teljesen jó! Mi ezzel nagyon jól elvagyunk. Egy kis biztonságos zug, ami egyébként legalább nem kell senki másnak.”

Marsi Anikó is reagált: „hát igen” – de nem volt túl őszinte a mosolya. Gönczi Gábor újra nyomatékosította: „nem! Teljesen jól elvagyunk benne…” amikor azt gondolnánk, hogy ezt már sokszor elmagyarázta, mert rosszul jött ki, hogy a csatorna hírnevén esetleg csorbát ejthet ez a vallomás, újra elmondta: „és semmi panasz nincs rá.”

Az ominózus rész 4:42-nél látható:

Sok gyűlölet és sok hazugság fér el abban a pici irodában. Kár, hogy nem marad ott, és a nagybecsű közönségre zúdítják az egészet. Ez nem „szakma,” ahogy ők fogalmaznak, hanem a rendszer teljes kiszolgálása. Nem lehet könnyű, Marsi Anikót már többször láthattuk olyan helyzetben, amikor beleakadt a nyelve a sok propagandába. Megértjük, hogy erre még rátesz egy lapáttal a pici irodácska.

(Főképünk egy mém, nem Marsi Anikót ábrázolja, illusztrációként szolgál.)

loading...