A Rákosi-rendszerhez hasonlította Orbánékat a magyar vívólegenda

A kormány adja vissza a rezsiemelésen keresett extraprofitot

A Rákosi-rendszerhez hasonlította Orbánékat Kovács Tamás magyar vívólegenda. Ezrek osztják a világbajnok írását.

Kovács Tamás írása:

„Egy irodista katona megmondja a tutit a színművészeti egyetemmel kapcsolatosan, egy rendőr felügyeli az oktatást és az egészségügyet. Ilyet utoljára a Rákosi rendszerben láthattunk, akkor amikor megalkották a szocialista embertípust, aki mindenhez értett!

Most 70 év után egy más világban ugyanaz történik.

Megmondják nekünk, hogy ki a magyar, ki a keresztény, ki jobboldali, ki a mi kutyánk kölyke, ki a libernyák, mikor lesznek a vírus hullámok, mikor mehetünk külföldre, utcára, iskolába, dolgozni, miközben, a trafikok, földek új kézben, a magánynyugdíj zsebben, a média kézzel vezérelve, az EU-s pénzek Lőrincnél és a többi NER oligarchánál, a média propagandája dübörög, az euró 400 forint körül, az élelmiszerárak az egekben, az iskolák tanterve „nemzeti”, az alkotmány bírók „nemzetiek”, az ügyészek „nemzetiek”, a kórházak, egyetemek, iskolák katonai felügyelet állnak, most már lassan a színészek képzése és az egész oktatás is jó helyen lesz és ott is indulhat a „nemzeti” nevelés a hadsereg védelme mellett.

Lezárnak, tiltanak, fenyegetnek, feloldanak, lazítanak és színes kategóriákba sorolják egymást és mindezt egyszerre, hogy a szerencsétlen emberek ne tudják tervezni az életüket, munkájukat, gyermekeik jövőjét és közben újra átírják az alaptörvényt, a gazdaságunk pedig mélyponton, mindez harmadik éve kihirdetett veszélyhelyzetben, ami sehol nincs Európában és bömbölve hirdetik, hogy jöhet a világháború! Mi ez? Te érted? Meddig lehet ezt a gonosz játékot játszani??

Egy KFT dal jut eszembe: Bábu vagy, nem te lépsz, Valaki irányít…..Nincs erőd, hogy észre vedd.. Nyisd ki a szemed!!!”


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...