Perlai Zoltánt indítja a DK Budafok-Tétény polgármesterjelöltjeként

Perlai Zoltánt indítja a DK a 2024-es választásokon.
Fotó: Perlai Zoltán FB-oldala

A DK budafoki önkormányzati képviselőjét, Perlai Zoltánt indítja Budafok-Tétény polgármesterjelöltjeként a 2024-es önkormányzati választáson. A párt sajtóközleményben jelentette be a döntést.

Perlai Zoltán 54 éves pedagógus, nős, két középiskolás fiúgyermek édesapja, és tősgyökeres budafoki családból származik. Közel két évtizedes középiskolai pedagógusi munkáját követően az oktatásirányítás különböző területein szerzett államigazgatási tapasztalatokat, közoktatási uniós és hazai projekteket vezetett az ország számos pontján az elmúlt tíz évben. Budafok-Tétény Önkormányzatának munkájában 1994 óta vesz részt, 8 évig szakbizottsági tagként, majd 2002 óta önkormányzati képviselőként. Vezette az oktatási és a pénzügyi bizottságot, jelenleg Budafok-Háros és Budafok-Felsőváros képviselője, valamint a Demokratikus Koalíció kerületi elnöke és frakcióvezetője.

A Demokratikus Koalíció biztos abban, hogy közel 30 éves budafok-tétényi közéleti tapasztalata Perlai Zoltánt teszi a legalkalmasabbá arra, hogy képviselje a kerületben élőket. Sok sikert kívánunk ahhoz, hogy Budafok-Tétény legyen több, mint egy kerület – zárja közleményét a párt.

loading...