Friss: Tömegkarambol az M1-es autópályán, több autó kigyulladt

Frissítve: Tömegkarambol az M1-es autópálya 30-as kilométerszelvényénél, több autó kigyulladt.

Több gépkocsi is kigyulladt az M1-es autópálya 30-as kilométerszelvényénél, Mány térségében, a Győr felé vezető irányban – közölte a Katasztrófavédelem. A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez, és további tűzoltóegységek tartanak a helyszínre.

A rendőrség először azt írta: egy kamion és több személygépkocsi ütközött össze. A balesetben több ember megsérült.

15:58-kor a rendőrség frissítette az információkat. A tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak az M1-es autópályán, Mály térségében,

ahol több személyautó és hat kamion ütközött össze a sztráda 30-as kilométerszelvényénél,

a Győr felé vezető irányban. A járművek közül több kigyulladt. A másik irányban, a Budapest elé vezető oldalon két gépkocsi ütközött össze.

A forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon. A rendőrség kitereli a pálya teljes forgalmát, az 1-es főútra. Az 1-es főúton is hosszabb menetidőre kell számítani a megnövekedett forgalom miatt.

A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai érkeztek az esethez, és további tűzoltóegységek tartanak a helyszínre.

Az autópálya több szakaszán a porvihar is gondokat okoz. Biatorbágy, Hercegalom és Bicske térségében a Hegyeshalom felé vezető oldalon csökkent veszélyesen alacsonyra a látótávolság.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...