Novák Katalin férjét úgy kiosztották, hogy közlegény lett belőle

Novák Katalin férjét úgy kiosztották, hogy közlegény lett belőle

Novák Katalin férjét úgy kiosztották, hogy közlegény lett belőle.

Korábban mások is megmondták a magukét az esetről

Másfél héttel ezelőtt szombaton délelőtt Szentendrén, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiáján tartották az Egységes Alapkiképzési Programban résztvevők nyilvános katonai eskütételét. A rendezvény azért volt különleges, mert ekkor tette le az esküt Novák Katalin köztársasági elnök férje, Veres István is.

Szabó Sándor rendvédelmi szakértő a YouTube csatornáján elemezte ki, hogy hogyan lehet valaki öt hét alatt alezredes, mint a magyar köztársasági elnök férje, Veres István. Röviden: sehogy.

Szabó egyben arra kérte a nézőit, hogy ha valaki tud olyanról, bárhol, bármelyik hadseregben egy frissen bevonuló, még eskü előtt álló, fegyvert el sem sütő ember alezredesi ruhába bújik bele, arról feltétlenül számoljon be neki:

ami itt van Magyarországon, az a mohóságnak, a gusztustalanságnak a netovábbja, ettől nincs lejjebb

– mondta a szakértő.

Szabó Sándor szerint a videón beöltöző Veresre úgy helyezték rá a sisakot, „mint egy koronát”. Szabó képkockánként mutat rá, mennyire idegen Veresnek az egész közeg:

a beöltözéstől az alaki gyakorlaton át a lövészetig, amelyből a videón az a részlet is látható, amelyen Veres lövését értékelik: „Hát mellé lőttél bazdmeg”

– kommentálja Szabó a látottakat.

„Alakzatban közlekedik, mindenki civil ruhában van, még senki nem öltözött be, csak az alezredes úr”. 

Szerinte Veres azt sem tudja, hogy hol van, számára az alaki kiképzés is közegidegen, jegyezte meg. Bírálja a betárazást, a tár eltevését, valamelyik „nyomorultul” felöltözött katonát, „ami tipikusan olyan, mint amikor Orbán Viktor felöltözik: Orbánon ugyanígy áll az öltöny, mint az alezredes úron a mellény”.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...