EllenLábas: izgalmas oldal indult a főzni szerető embereknek

EllenLábas felvétel - Jabronka Richárd

Az Ellenszél 2016 óta számol be a hírekről, és véleményez közéleti témákat. A politikából azonban néha elegünk lesz, ami nem is csoda, látva az országban és a világban történt eseményeket. Éppen ezért egy sokkal vidámabb, párthovatartozástól független, konyhai dimenzióba kalauzoljuk olvasóinkat. Elindult az EllenLábas. Itt érhető el.

Változatos receptek, videók várják a társoldalunkra tévedőket, valamint konyhai praktikákkal is megismerkedhetnek a főzni vágyók. Az EllenLábas alapelve, hogy sok ételt, sokféleképpen készíthetünk el. Nincs rossz megoldás, és nem létezik olyan, hogy valamit „úgy kell főzni,” olyan van, hogy „úgy érdemes.”

Éppen ezért olyan ételek kerülnek terítékre, amelyek számos változatát kipróbálta a séfünk, Jabronka Richárd. Minden receptben van egy kis csavar. Nem arról van szó, hogy összeöntünk minden fűszert, hátha jó lesz, hanem merünk változtatni.

Jabronka Richárd forgatás
Jabronka Richárd a forgatáson 

Ki gondolná például, hogy a kínai csípős-savanyú levest lehet magyarosan is készíteni, csupa olyan hozzávalóból, ami megtalálható egy átlagos háztartásban. Mindezt bőségesen, költséghatékonyan. Az EllenLábas tehát a bravúros fogások otthona.

EllenLábas: kínai csípős-savanyú leves, magyarosan
Fotó: Ellenlabas.hu

A Youtube-csatornánkon minden videó megtalálható. Később olyan tartalmak is elérhetőek lesznek, amelyek csak a feliratkozók számára láthatóak, így érdemes mielőbb feliratkozni.

Téged is megőrjít a fokhagyma pucolása? Te hogyan csinálod? Az EllenLábas bemutat egy nagyszerű módszert, amivel másodpercek alatt végezhetsz a pucolással. Különlegességre vágysz? Kipróbálhatod a könnyen elkészíthető vöröslencse levest túrógombóccal vagy a brassói egy igazán ízletes formáját.

EllenLábas: brassói
fotó: Ellenlabas.hu

Az EllenLábas ügyel a pénztárcánkra is

A brutális áremelkedések miatt nagyon sok magyar ember került olyan nehéz helyzetbe, hogy az étellel is spórolnia kell. Készítünk olyan olcsó alapanyagokból kihozható minőségi ételeket is, amelyek az egész család kedvencei lesznek. Ilyen például a klasszikus rántott párizsi, királyi módon elkészítve. Ennél az ételnél a bunda alá kerülnek olyan hozzávalók, amivel a jól ismert fogást finomabbá tehetjük.

EllenLábas: rántott párizsi
Fotó: Ellenlabas.hu

A későbbiekben tervezünk olyan videókat is készíteni, ahol meghatározott összegből gazdálkodjuk ki az ebédre valót. Izgalmas weboldal és videós csatorna indult tehát, amit érdemes nyomon követni. Ígérjük, nem leszünk senki konyhájának az ellenlábasai!

loading...