Miért fizetnél egy vagyont, ha kedvező áron is vásárolhatsz karikagyűrűt?

Egy esküvő megszervezése és lebonyolítása bizony megterheli a családi kasszát. Nem is gondolnád, hogy mennyi kiadással jár a jeles nap lebonyolítása.

Ha nem szeretnétek senkit sem kihagyni a meghívottak listájáról, aki számotokra kedves, akkor máshol kell a költségeken lefaragni. Ez nem is nehéz, ha a megfelelő helyen vásároljátok a karikagyűrűket. Nem kell feltétlenül több százezer forintot költeni az ékszerekre!

Minőség megfizethető áron

A Gyűrűguru jó áron kínálja a karikagyűrűket, a választék pedig pazar. A magyar tulajdonú webáruház saját műhellyel rendelkezik és minőségi ékszereket nyújt verhetetlen árakon.

Fehér-, sárga- vagy rozéarany? Bármi legyen is a kívánságod, megtalálod számtalan variációban. Egyszerű sima karikát vagy Swarovski/Signity cirkóniával díszített mutatós fazont szeretnél? A Gyűrűgurunál biztosan megtalálod!

A klasszikus domború karikagyűrűk mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, és talán soha nem mennek ki a divatból. Miért választja sok pár ezt a modellt? Egy gyűrű esetében, amit mindig viselünk, nem elhanyagolandó szempont a kényelem. A domború kialakításnak köszönhetően nem áll fenn a veszély, hogy beleakadunk valamibe.

A klasszikus fazon jelképezi az erős, stabil szerelmet, mindenféle sallang nélkül. Nem szükséges csillogás-villogás, mert a kapcsolat őszinte és kölcsönös szerelemre épül.

Vékony vagy széles profilú legyen?

Hosszú ujjakon egy vékony profilú karikagyűrű nagyon kifinomult és elegáns hatást kelt. Fiatal párok előszeretettel döntenek emellett.

A széles profilú gyűrűket a 30 év feletti párok választják leginkább. Jellemző, hogy nagyobb felületen érintkezik az ujjakkal, ezáltal nehezebb is elveszíteni.

Tedd személyessé!

Gravírozással maximálisan személyessé teheted a karikagyűrűket. Akár a nevetek, akár az örök szerelmet jelképező rövid idézet is kerülhet a gyűrűkre.

Mire figyeljünk a gyűrű vásárlásakor?

Köztudott, hogy a hideg és a meleg időjárás is hatással van az ujjunk méretére, valamint a napszak is. Korán reggel még duzzadtabbak lehetnek az ujjaink. Nem egyforma méretű a jobb és bal kezünk gyűrűsujja sem, ezért mindenképpen a jobb kéz gyűrűsujjára kell próbálni a gyűrűt. Mivel az ujjperceknél erősebbek az ízületek, ezért fontos, hogy az ékszer mérete is az ízületi rész méretéhez igazodjon.

Számtalan előny

Milyen előnyökkel jár, ha megbízható helyről vásárolsz karikagyűrűt?

  • Az arany ékszer mellé minőségi tanúsítványt kapsz, ami egyben a garancialevél is.
  • Magyar fémjeggyel ellátva készülnek az ötvös műhelyben a szebbnél szebb ékszerek.
  • Örök és teljes körű garancia jár a vásárolt termékekre.
  • A méretezés a szolgáltatás része.
  • A későbbiekben az ékszer tisztításával sem kell bajlódni, hiszen ingyen elvégzik a műhelyben évente egyszer, valamint a teljes felújítást, ha szükséges (molírozás, mattítás, ródiumozás).

 Nézz szét a Gyűrűguru kínálatában, és válaszd ki a számodra legszebb ékszert!loading...