A tökéletes frizura elkészítése nem lehetetlen otthon sem

A nők többsége csodás hajkoronára vágyik, ezért vannak, akik akár hetente többször is elmennek a fodrászhoz. A tökéletes frizura azonban otthon is percek alatt elkészíthető, és ehhez nem kell más, mint néhány jó minőségű hajápoló eszköz: egy hajszárító, egy hajvasaló és egy innovatív hajformázó. 

 

A hajszárítók új generációja

 

A hajápolás mindig hajmosással kezdődik, és a rakoncátlan tincsek szárításával folytatódik. A premiumshop24.hu webáruház kínálatában kapható Dyson hajszárító igazán könnyeddé teszi ezt a feladatot. 

 

Az eszköz ugyanis számos olyan tulajdonsággal bír, amelynek köszönhetően sokak kedvencévé válhat. Aki beszerez egy ilyen készüléket, akár naponta készíthet magának új frizurát, és nem kell többé feltétlen fodrászhoz rohannia, ha tökéletes kinézetet szeretne.

 

Miért mondjuk ezt? Mert a Dyson hajszárító percek alatt képes elbűvölővé varázsolni a hajat anélkül, hogy roncsolná a tincseket. A különleges Dyson Air Multiplier™ technológia által a haj szerkezete nem sérül a szárítás során, az intelligens hőszabályozásnak köszönhetően elősegíti a haj fényességének megőrzését.

 

Ráadásul többféle fúvófejet is csatlakoztathatunk a hajformázó eszközhöz a hajtípusunknak megfelelően. Akár hullámos, akár egyenes hajat szeretnénk, a Dyson hajszárítóval teljesülhet a vágyunk.

 

Hajvasalót is használhatunk a formázáshoz

 

A Dyson termékek közül a hajvasalót is érdemes megemlíteni, ez a másik eszköz a hajszárító mellett, amire szintén minden nőnek szüksége lehet. Akár elfoglalt üzletasszony valaki, akár egy első randira készülő tini, a tökéletes frizura elkészítése létfontosságúvá válhat.

 

Ha nincs idő fodrászhoz menni, otthon is gyorsan kivasalhatjuk a hajunkat, ami akár egy új külsőt is kölcsönözhet számunkra.

 

A Dyson hajszárítókhoz hasonlóan a hajvasalók is rendkívül kíméletesek a hajhoz. A simítólapok flexibilis mangán-réz ötvözetből készültek, szélesek, így könnyen össze tudják fogni a tincseket.

 

Szintén alacsony hőfokon működnek, mégis hibátlanul teszik a dolgukat, így akár 50%-kal lehet kevesebb a töredezett haj a Dyson hajvasaló használatával. Minden hajtípushoz alkalmasak: rövid és hosszú, vékony és vastag szálú haj is formázható velük.

 

Nagy előnye a terméknek, hogy vezeték nélkül is működik 30 percen át, így bárhová magunkkal vihetjük.

 

A multifunkcionális hajformázó

 

Ha pedig valaki még ennél is többre vágyik, próbálja ki a multifunkcionális hajformázót is, amellyel szintén percek alatt szebbé varázsolhatjuk magunkat. Képes göndöríteni, simítani is a hajat, és persze ez esetben is anélkül, hogy károsítaná azt.

 

Háromfokozatú hőmérséklet-beállítás található a készüléken, ami igény szerint hideg levegőt is fúj a fixálás érdekében. Többféle formázóhenger, valamint Coanda simító-szárító fej is csatlakoztatható a hajformázóhoz, de két simító hajkefe és egy dúsító körkefe is a szett része.

 

Nem kell tehát többé a fodrászra várnunk: a tökéletes frizura otthon is elkészíthető a Dyson hajformázó termékek segítségével.loading...