Gyurcsány Ferencről készült lesifotó terjed: titokban kapták le

Gyurcsány Ferencről terjed egy lesifotó.

Lesifotó járja körbe a közösségi oldalakat, amely Gyurcsány Ferencről készült. Nem akármilyen helyzetben sikerült lefényképezni a volt miniszterelnököt.

Golyóálló mellény nélkül, sétálva az utcán a DK elnöke odalépett egy idős nénihez, hogy virágot vegyen tőle. Láthatóan a hölgy rászoruló nyugdíjas, aki mindössze néhány szál kerti virágot árul egy vödörből.

Gyurcsány Ferencről lesifotó terjed

Sajnos nem a virágárus néni az egyetlen, aki nyugdíjasként arra kényszerül, hogy mindenből pénzt csináljon. Magyarországon a brutális élelmiszer-drágulás már az alapvető szükségleteik kielégítését sem teszi lehetővé az időseknek. Épp emiatt javasolta az Árnyékkormány az egyszeri 100 ezer forintos juttatást számukra.

Gyurcsány Ferencről már láttunk fotót, most jöjjön Orbán Viktor

Orbán Viktor egy teljes stábbal szokott jótékonykodni, már ha egyáltalán ilyet tesz. Szépen megvágott felvételeken mutatják be a miniszterelnök jóságát.

Emlékezzünk csak Bözsi nénire. Őt is meglátogatta Orbán Viktor, de bármelyik kereskedelmi csatorna megirigyelhetné azt a technikai felkészültséget, amivel az idős asszony házába érkezett. Az ajtófélfához támaszkodva pedig hetykén vetette oda, hogy „meglátjuk, hogy alakulnak a számok, aztán lehet, hogy még emelek a nyugdíjon.”

Ugyanez történt akkor is, amikor a korrupcióval vádolt Völner Pállal látogatott el egy idős bácsihoz. Itt is aztán borgőzös kocsmaasztalnál tett úgy, mintha bármiben is érdekelné a nyugdíjas úr véleménye, nyomora. Színjáték volt ez a javából.

Gyurcsány Ferencről nem mondható el, hogy olyan hírességekkel megy el kamerás körútra, mint Völner Pál. Azt viszont az olvasóink megítélésére bízzuk, hogy melyik a derekasabb a két jelenet közül.

loading...