Durr bele: az EP színe előtt tette helyre a fideszest Rónai Sándor

Rónai Sándor leleplezte Orbán Viktor ténykedéseit.

Rónai Sándor nem finomkodott az Európai Parlamentben, amikor Várhelyi Olivér fideszes uniós biztos álságos bocsánatkérésére reagált. Várhelyi korábban EP-képviselőket hülyézett le, majd amikor látta, hogy ez nem volt jó ötlet, el akarta intézni a helyzetet azzal, hogy elnézést kér.

A DK EP-képviselője, Rónai Sándor azonban ezt nem hagyta szó nélkül. Rendkívüli felszólalásában az Európai Parlament színe előtt osztotta ki a fideszes biztost.

Egy álszent, hazug sajnálkozással nem lehet elintézni azt, hogy Várhelyi Olivér EP-képviselőket hülyézett le. A magyar uniós biztos hárít, de a szavai nem maradhatnak következmények nélkül – írja a DK a videóhoz.

A rendkívüli felszólalás már csak azért is jó, mert míg itthon a Fidesz mindent megtesz, hogy elhallgattassa az ellenzéket, az Európai Parlamentben ezt nem tudja megtenni.

Épp ezért fontos, hogy minél több belevaló képviselőt küldjünk az EP-választásokon az uniós törvényhozó testületbe. Olyanokat, akik be tudják mutatni, és be is merik, hogy mit művel a magyarokkal Orbán. Korábban az Ellenszél is megírta, hogy sikerült a magyar kormányfőnek felbosszantania az EU-t. Ennek pedig következményei lesznek.

loading...