Boldog István, a korrupcióval vádolt fideszes váratlan fotót posztolt

A fideszes képviselő tárgyalása zajlott.
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Boldog István lehetséges, hogy átaludta a szilvesztert is. Olyannyira, hogy csak ma jött rá, hogy új esztendőbe léptünk. Erről tanúskodik az a fotó, amit a közösségi oldalán megosztott.

Boldog István ügyében hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kér az ügyészség Boldogra, akit többek között hivatali vesztegetés elfogadásával vádolnak.

Az ügy lényege röviden: a vád szerint előre lezsírozták a települések TOP-os pályázatait, ki csinálja a közbeszerzést, kiket kérnek fel, kik nyernek, kik a kivitelezők. A vád szerint pénz is csorgott vissza pályázatnyertesektől Boldogékhoz – írja a Telex.

Az Ellenszél szúrta ki, hogy a kemény bűncselekményekkel vádolt politikus egy érdekes fotót állított be borítóképnek. Egy olyan képet amelyen boldog új évet kíván. Minden bizonnyal kemény izgalmakkal jár, ha az ember évek óta a bíróságra jár. Megértjük tehát, hogy most éledt csak fel benne a magyarság jókívánságokat szóró táltosa.

Boldog István boldog új évet kíván február közepén.

Korábban is megosztott néhány képet a publikummal Boldog István

Itt van például ez a szalonnás akármi, amit sok szeretettel posztolt a hivatali vesztegetéssel vádolt politikus. Elmondhatjuk a kép alapján, hogy a konyhában is nagy bűnöket követ el a fideszes úr.

Boldog István a konyhában is nagy bűnöket követ el

Üde színfoltja ő a Fidesznek, lehet, hogy visszatérne a politikába? Mindenesetre az Ellenszél nevében, Isten áldásával kellemes húsvéti ünnepeket, és sok locsolót kívánunk neki! Reméljük, hogy – ha a vádak igaznak bizonyulnak, és ítélet születik, – akkor a börtönben!

loading...