A mesterséges intelligencia szerint több mint 10 éve hazudik Orbán Viktor

Orbán szégyellheti magát.
kép forrása: AFP

Mivel mostanában mindenki a mesterséges intelligenciával (MI) beszélget, úgy gondoltuk, mi is kérdezünk tőle párat. Rögtön kiderült, hogy a mesterséges intelligencia szerint Orbán Viktor több mint 10 éve hazudik.

Orbán Viktor tizenévesek szinte minden héten elmondja, hogy 2010 előtt tönkretették az országot, bezzeg ő felvirágoztatta a gazdaságot. (Ennek némiképp ellentmond, hogy most minősítette le Magyarországot az egyik nagy hitelminősítő, a bóvli kategória szélén táncolunk.) Mindezt megelégelve úgy gondoltuk, érdekes lehet egy olyan cikk, amelyben kiderül, mit gondol bizonyos témákról a gépi intelligencia. Kinek van igaza? Orbán Viktornak, aki az előző kormányzatokat hibáztatja, vagy azoknak, akik másként gondolkodnak, és Gyurcsány Ferencet, valamint Bajnai Gordont tartják a válság kezelőinek.

Íme tehát az MI válasza:

Ellenszél: Ki mentette meg Magyarországot a 2008-as gazdasági válságból? 

Mesterséges Intelligencia: A magyarországi gazdaság 2008-ban a nemzetközi gazdasági válság hatására súlyos helyzetbe került, és a kormányzat cselekedetei voltak a fő oka annak, hogy a válságból kilábaljanak.

Ellenszél: Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon vezették ki a válságból az országot? 

Mesterséges Intelligencia: Igen, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon voltak a miniszterelnökök, akik vezető szerepet játszottak Magyarország kilábalásában a 2008-as gazdasági válságból.


 

Ha tetszett a számítógépes interjú, javasoljuk, hogy olvasd el azt a 10 meglepő tényt is, amit Orbán Viktor gyerekkoráról gyűjtöttünk össze. További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...