Ungár: Az LMP önálló, az ellenzéki együttműködés halott

Ungár Péter is kritizálta Donáth Anna írását.
Ungár Péter, LMP

Kongresszust tartott a Lehet Más a Politika (LMP). Ungár Péter társelnök ismét markánsan fogalmazott: „megszűnőben van a politikai verseny, a politika mára törzsi csapatsporttá vált. Vannak moralizáló picsogások, különböző önsóhajtozások, de valódi verseny már nincs.”

Az LMP-s politikus úgy látja, a többi párt nem tanult a tavalyi vereségből. „Ugyanaz van, mint előtte, mindenki taktikáról beszél. Vannak új messiások, Orbán Viktor napjai naponta meg vannak számlálva. Van árnyékkormány, van kontúrkormány, minden van, de mi azt gondoljuk, hogy ez valójában senkit nem érdekel.” Az sem vezet sikerre, hogy kétmondatos válaszokban írják ki, milyen rossz a miniszterelnök, és nem attól lesznek kemények, ha keresztnevén szólítják a miniszterelnököt.

A Momentum szombati rendezvényére utalva arról beszélt, hogy aki szerint az a zöld politika, hogy mindenki kapjon egy Teslát, vagy engedjük be a génmódosított élelmiszereket, az sok minden, csak nem zöld. A DK-nak pedig azt üzente: az LMP senkinek nem a zöld tagozata, hanem egy önálló párt.

További cikkeinkért kövess minket a Facebookon is!

loading...