Vágó István ocsmány címet talált a Fidesz-médiában, ez felháborító

Vágó István ocsmány címet talált a propaganda-médiában
Kép forrása: MTI

Vágó István egy címet osztott meg közösségi oldalán, amit az Origo írt. A pontos cím így hangzik: „Tragikus a helyzet Kárpátalján: magyar áldozatai is vannak Zelenszkij háborújának – videó.”

Vágó István a címről úgy fogalmaz: „A kormányszócső szerint ami Ukrajnában történik, az „Zelenszkij háborúja”… Az agymosás ismét nagyobb fokozatba kapcsolt.”

Elszaladt a ló azzal a propagandistával, aki egy független állam véres lerohanását a megtámadott háborújának hívja. Minden bizonnyal meg akart felelni annak az agressziópárti irányvonalnak, amit a főnökei diktáltak.

Nem csoda ez egy olyan országban, ami az EU és a Nyugat helyett Putyin pártján áll. Ahogy a külügyminisztérium levelezésébe is ki-be járkálhattak az orosz kémek, úgy a kormánypárti médiánál is ez lehet a helyzet.

Milyen lelkület kell ahhoz, hogy valaki a hazájukat, családjukat védő embereket kezdje el ellenségként bemutatni. Nem egy kiskocsmában, hanem egy széles körben elérhető internetes újság hasábjain. Felelőssége van abban annak, aki ilyet leír. Az orosz dezinformációs gépezet részeként a vérontást támogatja lelketlenül.

Várjuk, hogy a Fidesz határolódjon el a kedvenc lapjától. Nem valószínű, hogy megteszik, tekintettel arra, hogy mennyire hasonló a felfogásuk a Putyin-féle világnézethez. Szemben Németországgal, ami tanulva a múlt hibáiból határozottan megmutatta, hogy ezúttal a jó oldalon áll.

loading...