Kupa mellé a kristálycukrot kapták a focisták – itt az őrületes videó

Rossz hír érkezett a kristálycukorral kapcsolatban
kristálycukor

Elsőként az Ellenszél írta meg, hogy a bajai kispályás focibajnokságon a kupa mellé kristálycukrot kaptak a díjazottak. Mindezt a Kispályás foci Baja és térsége Facebook-oldalának képeiből tudtuk meg.

Később a hír körbejárta az internetet. Most eljutott hozzánk az a videó is, ahol átveszik a focisták a kupa mellé a kristálycukrot. Íme:

A videó alatti kommenteket is érdemes elolvasni. Ott egy még ennél is hajmeresztőbb történetről ír egy Zsófi nevű lány.

„Ide is leírom; anyám tanító. Karácsonyra a tantestület többi tagjával együtt személyenként egy kiló lisztet és egy csomag porcukrot kaptak a tankerülettől, az éves pedagógusi munkájuk elismeréseként. Attól a tankertől, ahol a vezetők maguk között, összekacsintva azért szétdobáltak fejenként egy-másfél-két milliót, aztán felháborodtak, mikor ez kiderült, és nyilvánosságra hozták.”

„Fantasztikus fricska Magyarország kormányának… hatalmas troll lehet aki a díjak beszerzéséért felelt” – véli egy kommentelő.

Tökéletesen mutatja Magyarország kilátástalanságát a gesztus, amit a kupanyertes csapat felé gyakoroltak. Mindennap szembesülünk az áruhiánnyal, még akkor is, ha a Fidesz mást kommunikál. A többi termék ára pedig folyamatosan emelkedik. Ahogy korábban az Ellenszél is beszámolt róla, manapság a száraz, minőségét vesztett zsemléért is egy vagyont kell fizetnünk.

Európa legnagyobb inflációja nálunk van. A cukornak is örülhetünk, bár ahogy a videóban írják, ennyiből farhátat is adhattak volna biztatásul a fiataloknak. A kormány programja az ifjúság Magyarországon tartására ez volna? Orbán Viktor ugyanis úgy nyilatkozott, hogy nem érti, miért akarna innen bárki is elmenni, hiszen Európa legjobb országában élünk.

Erre aztán a fiatalok is reagáltak. Itt találhatod az egyikük kőkemény üzenetét a magyar miniszterelnöknek.

loading...