Eltűnt egy 8 éves kislány – keresi a rendőrség

eltűnt kislány

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság rendelte el az eltűnt 8 éves kislány felkutatását, akinek még 2021. márciusában veszett nyoma. A jelenleg is friss körözési információk szerint az eddigi keresése nem vezetett eredményre.

Csikós Dzsesszika Erika Budapest VII. kerületében született. Az eltűnése részleteiről a rendőrség honlapján nem osztottak meg információt. Arról sem írnak, hogy merre látták utoljára, illetve, hogy milyen ruházatot viselt.

eltűnt kislány

A rendőrök azt kérik, hogy aki tud valamit arról, hol lehet a képen látható eltűnt 8 éves kislány, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Amennyiben az interneten szeretne bejelentést tenni, azt az alábbi űrlap kitöltésével teheti meg.

Az eltűnt személyek keresésére már több olyan szervezet, illetve csoport is létezik, amelyben egymást segítve próbálják felkutatni a csellengőket. Ilyen az Eltűnt emberekért Facebook-közösség is, ahol mind a gyermekek, mint az ismeretlen helyen lévő felnőttek keresésére nagy gondot fordítanak.

Jó tudni, hogy amennyiben gyermekkorú eltűntről van szó, a rendőrség is keresést folytat. Amennyiben azonban az illető felnőtt, és úgy határoz önszántából, hogy életjel nélkül akar eltűnni, azt megteheti. Ilyen esetben akkor folytatnak célzott keresést, ha fennáll az öngyilkosság gyanúja, vagy ha az illető vélhetően beszámíthatatlan.


Az Ellenszél további cikkeiért kattintson ide!

 

loading...