Beszakadt egy iskola mennyezete csillogó stadionországban, letarolja a netet a kép

Lengyel nagykövet: Lengyelország háborúba lép, ha Ukrajna veszít

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) osztott meg egy képet a Facebook-oldalán. A  fotón stadionország egyik iskolája látható egy borzalmas incidens után. Nem olyan jó állapotban van a suli, mint a miniszterelnök falujában (kertje végében) milliárdokból felépült stadion. Az iskola a Fidesznek nem olyan fontos, mint a templom vagy a sportlétesítmény.

Az iskola mennyezete beszakadt

Mit szólnak ehhez a Fidesz-szavazók, akiket nem zavarja, hogy szétlopnak mindent, hiszen „épül-szépül az ország?” Örülnek, hogy ilyen iskolákba járnak a magyar gyerekek?

A tankerület pedig mit fog erre mondani? Azt nem ismeri be a „fenntartó,” hogy a kormánytól nem kap elég pénzt az intézmény. Helyette inkább a tankerületi vezetők kirúgják azokat a tanárokat, akik tiltakoznak a képen látható állapotok ellen. A tankerületek a Fidesz kis bástyái, irányított várkapitányokkal. Nekik az oktatás színvonala és az iskolák nem fontosak. A feltétel nélküli lojalitásban hisznek.

Akik azt gondolják, hogy a tanárok csak a saját fizetésük emeléséért tüntetnek, tévednek. A pedagógusok egy olyan oktatási rendszert akarnak, ahol méltó körülmények között, színvonalas tanulási lehetősége legyen minden magyar gyermeknek. Anélkül, hogy rájuk szakadna a plafon.

Nem lepődnénk meg, ha a tankerület azonnali hírzárlatot rendelne el a ramaty állapotban lévő iskola beomlása kapcsán. Az Ellenszél azonban nem fog meghátrálni akkor sem, ha beperelnek minket. Célunk, hogy valódi tájékoztatást nyújtsunk az olvasóknak. A köztévében nem fognak hallani arról, hogy beomlott az iskola.

Azért vagyunk, azért dolgozunk, hogy ezt helyettük is megtegyük. Kövesd a Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesült a híreinkről.

loading...