Sportolás és pihenés egyszerre egy osztrák alpesi szállodában

A pihenőidő eltöltésének tekintetében kétféle embertípust különböztetünk meg. Az egyik az, aki inkább a passzív időtöltéseket szereti, így amikor szabadságát tölti, inkább olvas, beül a jakuzziba vagy elmegy egy színházba, moziba. A másik típusú ember, aki mozog, pörög akkor is, amikor nem dolgozik, és számára kikapcsolódás egy kerékpártúra vagy bowlingozás a szálloda különtermében.

 

Egy kiváló szállodában mindenki kellemesen eltöltheti az idejét

 

Természetesen sok olyan ember van, aki mindkét kikapcsolódást szereti és éppen amilyen kedve van, úgy váltogatja. Ehhez persze kell egy olyan szálloda, ahol lehetőség van mindenre egyidejűleg, így a kültéri és beltéri aktív sportolásra és a szállodában vagy közvetlen környezetében történő nyugodt pihenésre.

 

Az ausztriai Hotel OTP Birkenhof**** programjaival és lehetőségeivel bármilyen kikapcsolódási módot választhat, biztos lehet benne, hogy felejthetetlen élményekkel fog gazdagodni és feltöltődve érkezik haza.

 

A szálloda ajánlatait nézegetve az ember egyértelmű képet kap arról, hogy milyen típusú helyre érkezik. Csodálatos hegyvidéki környezet és panoráma, páratlan magyaros családias vendégszeret és változatos gasztronómiai ízek várják.

 

Népszerű fürdő- és síközpont

 

A szálloda Ausztria legdélebbi tartományában, Karintiában található, így bőven magas a napsütéses órák száma. A kedvező éghajlat miatt a téli hónapokban is jó az időjárás, és élvezhetjük a hófödte hegycsúcsok, a csörgedező patakok látványát. Nemzeti park is található itt, valamint cseppkőbarlangok és számtalan túra- és bicikliútvonal.

 

A Hotel OTP Birkenhof**** Bad Kleinkirchheim települése mellett taláható, amely közkedvelt gyógyfürdő- és síparadicsom. A síközpontban nemcsak síelni, hanem sífutni, korcsolyázni, szánkózni is lehet, de ha valaki csak a napsütésben szeretne sétálni a fenyőerdőkben, arra is van mód. A közelben a két termálfürdő mellett egy bobpálya és egy 18 lyukú golfpálya is felfedezésre vár.

 

De nem csupán a síelni vágyókat várják ide. Egész évben állandó sportolási lehetőség mind a helyiek, mind pedig a turisták számára a lovaglás, az úszás és a tenisz. A sportokat levezetendő városnéző sétákat is tehetünk a környező településeken.

 

Számtalan sportolási lehetőség a szálloda falain belül is

 

Akik a fitnesstermek szerelmesei, és ennek a hobbijuknak nyaralásuk alatt is szeretnének hódolni, azok mindenképpen próbálják ki a hotel fitnesstermét, amely modern Technogym gépekkel van felszerelve, ráadásul sportolás közben gyönyörködhetünk a csodálatos panorámában, amely körbeveszi a szállodát. A fitnessterem mellett lehetőség van a squash terem térítésmentes kipróbálására is, itt mindössze a cipőt és az ütőt kell bérelnie annak, aki nem hozott magával.

 

A szálloda legtöbb szabadidős kellékét mindenki ki tudja próbálni, így a gyerekek is, természetesen felnőtt felügyelete mellett. A bowlingpályán már 3 éves kortól lehet játszani, mivel gyermekbarát játékmódra is ki van alakítva. Lehet még csocsózni vagy pingpongozni, a nagyobbakat Playstation, társasjátékok vagy akár sakk várja.loading...