Ezek a kozmetikumok támogatják a szoláriumozás folyamatát

A profi szoláriumstúdiók mindenre felkészülnek. Nemcsak speciális gépek, csövek várják a látogatókat, hanem arra is odafigyelnek, hogy minőségi kozmetikumokat egyaránt biztosítsanak. A bőrápoló szoláriumkrémek használata rendkívül fontos, s általában ezzel a vendégek szintén tisztában vannak. Éppen ezért szeretnénk most megmutatni, milyen termékeket érdemes beszerezned.

 

A kozmetikumok széles kínálata a versenyképesség titka?

 

Az üzleti életben elég feszített tempóban kell haladni, hiszen bizonyos területeken óriási a verseny, nincs ez másképpen a szoláriumstúdiók esetében sem. A versenyben maradás titka a felkészültség, a rugalmasság és persze ott az a kis plusz, aminek köszönhetően egyediek vagyunk a piacon. A gép még semmi, a legújabb csövek talán már számítanak, de a kiegészítők választéka teszi fel a pontot az i-re. A Hollandimpex KFT szoláriumkozmetikum kínálatában megannyi hasznos produktummal találkozhatunk, amelyek nagy szerepet játszanak a bőrápolás folyamatában. 

 

A kozmetikumokat szívesen keresik a szoláriumozók, hiszen biztonságérzetet ad nekik az a tudat, hogy a bőrükkel is törődhetnek. Napjainkban jobbnál jobb darabok akadnak, neked csupán annyi a feladatod, hogy többféle terméket tegyél elérhetővé a stúdiódban.

 

Legyen színes az a kínálat!

 

Ha köt egy márka szerződése, akkor is lehet az adott brand termékeiből többfélét beszerezni. Amennyiben nem kell semmilyen szerződéshez igazodnod, ez esetben próbáld ki legalább 3-4 márka készítményeit! Érdemes olcsóbb és drágább produktumokat egyaránt értékesíteni, hiszen az ezekkel kapcsolatos vélemények sem egyformák. 

 

A kínálat kialakítása során a leglényegesebb szempont a változatosság. Legyen mindenféle bőrtípushoz passzoló krémed, szoláriumozás előtt és után használható terméked: testápolók, hidratáló, arcápoló és fényvédő produktumok. 

 

A pozitív benyomás hatalma

 

A kínálat már önmagában nagyon beszédes, de erősen ajánlott néhány húzómárkát felvonultatni a polcokon, ellenkező esetben a vendégek csak “noname” változatokat látnak. Ezekkel pedig nem mindig képesek azonosulni. Egy-egy ismerős márka már bizalmat kelt az ügyfelekben.

 

Mivel különböző elvárásokkal érkeznek a vendégek és általában minden ember bőre másféle bőrápolási tanácsot igényel, fontos, hogy a személyzet a segítségükre siessen. Ha meg tudjuk nekik mondani, milyen kozmetikum, cső passzol a bőrükhöz, az a szakértelemről árulkodik és úgy fogják érezni, nyugodtan hátradőlhetnek. Ha viszont az alkalmazottaid nem tudnak válaszolni a felmerülő kérdésekre, akkor az amatőr hatást kelthet. 

 

A szoláriumkozmetikumok tehát olyan kiegészítők, amelyeknek minden stúdióban ott kellene lenniük. A bőrápolás valamennyi szoláriumozó számára fontos, ezért ne feledkezz meg feldobni a szolgáltatásodat néhány extra darabbal!loading...